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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  29/03/2000
Data da última atualização:  29/03/2000
Autoria:  NAKASONE, H. Y.; MIYASHITA, R. K.; YAMANE, G. M.
Afiliação:  Department of Horticulture, University of Hawaii, Dole Corporation and the Pineapple Research Institute, Honolulu, Hawaii, respectively.
Título:  Factors affecting ascorbic acid content of the acerola (Malpighia glabra l.).
Ano de publicação:  1966
Fonte/Imprenta:  american Scienty of Horticultural Science, v.89, p.161-166, 1966.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Sevral factors affecting ascorbic acid synthesis and retention in the acerola fruit were studied. Significant results were: ascorbic acid content reached a peak between the 16th and 18th day after floral anthesis with amounts exceeding 4000 mg/100 g, then declined to concentrations lower than those found at the 12th day afer anthesis; fruit from plants grown on their own roots were only slightly lower in ascorbic acid content than fruits of grafted plants;...
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF17765 - 1ADDSP - --S11814S11814
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