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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Tabuleiros Costeiros.
Data corrente:  22/04/1996
Data da última atualização:  22/04/1996
Autoria:  NAIR, S. K.; SUBBA RAO, N. S.
Título:  Microbiology of the root region of coconut and cacao under mixed cropping.
Ano de publicação:  1977
Fonte/Imprenta:  Plant and Soil, v.46, n.3, p.511-519, 1977.
Idioma:  Português
Conteúdo:  Mixed cropping of cacao in coconut plantations improved the microbial activity in the rhizosphere of coconut which may be attributed to an increase in organic matter content of soil due to periodic sheeding of cacao leaves. When compared to coconut cultivation without cacao, mixed cropping of coconut with cacao appeared to stimulate the population of bacteria and fungi in the rhizosphere of coconut, including the nitrogen fixing and phosphate solubilising bacteria. The ocurrence of indole acetic acid producing Escherichia sp. on the root surface of coconut and the appearance of giberelin (like-substance) producing Aspergillus flavus and A. fumigatus in the rhizosphere were other salient observations made in a pioneering study on the microbiology of the root egion of plantation crops under mixed cropping.
Palavras-Chave:  Consorcio; Coqueiro.
Thesagro:  Cacau; Cocos Nucifera; Theobroma Cacao.
Thesaurus Nal:  intercropping; mixed cropping.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPATC911 - 1ADCAP - --
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  03/12/2013
Data da última atualização:  03/12/2013
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  SILVA, M. P.; GOMES, F. S.; CABRAL, L. M. C.; FREIRE JUNIOR, M.
Afiliação:  M. P. SILVA, UFRRJ; FLAVIA DOS SANTOS GOMES, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; MURILLO FREIRE JUNIOR, CTAA.
Título:  Conservation of blackberry pulp by gamma radiation.
Ano de publicação:  2013
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL NONTHERMAL FOOD PROCESSING WORKSHOP, 2013, Florianópolis. Research and innovation towards competitiveness: workshop. Florianópolis: FIESC/SENAI, 2013. p. 80.
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  Antocianinas; Rubus spp. L.
Thesagro:  Amora Preta; Vida de Prateleira.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA12007 - 1UPCSP - PP2013/1622013.00162
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