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| Registros recuperados : 4 | |
| 1. |  | MEDEIROS, S. C. de; VIEIRA, R. F. B. da S.; SOUSA, F. A. de; VIEIRA, F. de A.; GRANGEIRO, T. B.; NAGANO, C. S.; SILVA, C. de F. B. da; FERNANDES, C. de F.; BORGES, W. L. Caracterização bioquímica de proteínas secretadas por isolados de Bacillus sp. obtidos da rizosfera de bananeiras. In: ENCONTRO DE PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA AGROINDÚSTRIA TROPICAL, 8., 2022, Fortaleza. Resumos... Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2023. p. 33.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Amapá. |
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| 2. |  | AZEVEDO, M. I. G.; OLIVEIRA, S. T.; SILVA, C. F. B.; CARNEIRO, R. F.; NAGANO, C. S.; GADELHA, A. C. S.; TORRES, D. C.; GIRÃO; MUNIZ, C. R.; FREITAS, C. D. T.; GRANGEIRO, T. B. Secretory production in Escherichia coli of a GH46 chitosanase from Chromobacterium violaceum, suitable to generate antifungal chitooligosaccharides. International Journal of Biological Macromolecules, v. 165, Part A, 15 December, p. 1482-1495, 2020.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 3. |  | OLIVEIRA, S. T.; AZEVEDO, M. I. G.; CUNHA, R. M. S.; SILVA, C. de F. B. da; MUNIZ, C. R.; MONTEIRO JÚNIOR, J. E.; CARNEIRO, R. F.; NAGANO, C. S.; GIRÃO, M. S.; FREITAS, C. D. T.; GRANGEIRO, T. B. Structural and functional features of a class VI chitinase from cashew (Anacardium occidentale L.) with antifungal properties. Phytochemistry, v. 180, 112527, dezembro, 2020.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| 4. |  | AZEVEDO, M. L. G.; OLIVEIRA, S. T.; SILVA, C. de F. B. da; CARNEIRO, R. F.; NAGANO, C. S.; GADELHA, A. C. S.; TORRES, D. C.; MONTEIRO JUNIOR, J. E.; GIRAO, M. S.; MUNIZ, C. R.; FREITAS, C. D. T.; GRANGEIRO, T. B. Secretory production in Escherichia coli of a GH46 chitosanase from Chromobacterium violaceum, suitable to generate antifungal chitooligosaccharides. lntemational Journal of Biological Macromolecules, v. 165, p. 1482-1495, 2020.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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| Registros recuperados : 6 | |
| 1. |  | SOUZA, A. P. de; SILVA, Z.; SUPERTI, B. F. V.; MARQUES, M. G. Caminhos da Biotecnologia da Reprodução em Suínos. Suinocultura Industrial, Itu, ed. 271, ano 38, n. 04, p. 18-23, 2016.| Tipo: Artigo de Divulgação na Mídia |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 2. |  | ALBRING, D. C.; SUPERTI, B. F. V.; SOUZA, A. P.; ZANELLA, E. L.; ZANELLA, R.; MARQUES, M. G. Effect of different melatonin concentration in integrity of acrosomal membrane in swine sperm cryopreserved. In: ANNUAL MEETING OF THE BRAZILIAN EMBRYO TECHNOLOGY SOCIETY (SBTE), 30., 2016, Foz do Iguaçu; MEETING OF THE EUROPEAN EMBRYO TRANSFER ASSOCIATION (AETE), 32., 2016, Barcelona. Proceedings... Animal Reproduction., v.13, n.3, p. 554, Jul./Sept. 2016. A180. 1 CD-Rom.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 3. |  | SILVA, Z. da; SOUZA, A. P. de; SUPERTI, B. F. V.; ROSA, C. A. da V. L.; MARQUES, M. G. Medium and temperature optimization for the recovery of membrane integrity of swine spermatozoa submitted to electroporation. In: ANNUAL MEETING OF THE BRAZILIAN EMBRYO TECHNOLOGY SOCIETY, 31., 2017, Cabo de Santo Agostinho, PE. Proceedings... Belo Horizonte: Colégio Brasileiro de Reprodução Animal, 2017. p. 874.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 4. |  | SUPERTI, B. F. V.; SOUZA, A. P. de; MÜLLER, B. C.; SILVA, Z. da; ZANELLA, R.; ZANELLA, E. L.; MARQUES, M. G. Comparison of different surgical procedures to prepare teaser boars. In: ANNUAL MEETING OF THE BRAZILIAN EMBRYO TECHNOLOGY SOCIETY, 31., 2017, Cabo de Santo Agostinho, PE. Proceedings... Belo Horizonte: Colégio Brasileiro de Reprodução Animal, 2017. p. 809.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 5. |  | SUPERTI, B. F. V.; SOUZA, A. P. de; MÜLLER, B. C.; SILVA, Z. da; ZANELLA, E. L.; ZANELLA, R.; MARQUES, M. G. Development of effective and minimally invasive surgical techniques for the preparation of intact, sterile boars. Journal of Swine Health and Production, v. 20, n. 5, p. 253-260, 2021.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| 6. |  | SUPERTI, B. F. V.; SOUZA, A. P. de; MÜLLER, B. C.; SILVA, Z. da; ZANELLA, R.; ZANELLA, E. L.; MARQUES, M. G. Técnicas cirúrgicas para preparo de rufiões suínos. Suinocultura Industrial, Itu, ed. 281, ano 40, n. 02, p. 14-17, 2018.| Tipo: Artigo de Divulgação na Mídia |
| Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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| Registros recuperados : 6 | |
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