Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Ebooks.
Data corrente:  28/02/2011
Data da última atualização:  12/11/2015
Autoria:  McNAB, J. M.; BOORMAN, K. N.
Afiliação:  J. M. Mcnab; K. N. Boorman.
Título:  Poultry feedstuffs: supply, composition and nutritive value.
Ano de publicação:  2002
Fonte/Imprenta:  Wallingford:CABI Publishing:2002.
Páginas:  x + 427 .
ISBN:  0-85199-464-4
Idioma:  Outros
Conteúdo:  This book presents the proceedings of the 26th Poultry Science Symposium held in Peebles, Scotland, and is divided into five parts. Part 1 covers the current and future supply of feedstuffs, where political, agronomic and socioeconomic factors are discussed. The second and third parts, respectively, deal with the qualitative and quantitative aspects of the nutritional components of feedstuffs, while the fourth considers some of the more important factors, which are perceived to influence nutritive value like non-starch polysaccharides, secondary plant metabolites and processing among others. The fifth part is concerned with dietary enzymes like carbohydrases, lipases, ?-galactosidase and phytase.
Palavras-Chave:  Feed Composition and Quality.
Thesaurus Nal:  animal nutrition.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://www.cabi.org/cabebooks/ebook/20023102677
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Ebooks (Ebooks)
Nenhum exemplar cadastrado para este documento.
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional