Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
03/03/2004 |
Data da última atualização: |
16/10/2007 |
Autoria: |
McNAB, J. M.; BOORMAN, K. N. (ed.). |
Título: |
Poultry feedstuffs: supply, composition and nutritive value. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
New York: CABI Publishing, 2001. |
Páginas: |
427 p. |
Série: |
(Poultry Science Symposium Series, v.26) |
ISBN: |
0-85199-464-4 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Present and future supply of feedstuffs; Nutritional components of feedstuffs: qualitative chemistry; Feedstuff quality: quantitative assessment; Factors influencing nutritive value; Dietary enzymes. |
Palavras-Chave: |
Alimentos; Ave; Composição. |
Thesagro: |
Frango; Nutrição; Valor Nutritivo. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00790nam a2200229 a 4500 001 1441964 005 2007-10-16 008 2002 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a0-85199-464-4 100 1 $aMcNAB, J. M. 245 $aPoultry feedstuffs$bsupply, composition and nutritive value. 260 $aNew York: CABI Publishing$c2001 300 $a427 p. 490 $a(Poultry Science Symposium Series, v.26) 520 $aPresent and future supply of feedstuffs; Nutritional components of feedstuffs: qualitative chemistry; Feedstuff quality: quantitative assessment; Factors influencing nutritive value; Dietary enzymes. 650 $aFrango 650 $aNutrição 650 $aValor Nutritivo 653 $aAlimentos 653 $aAve 653 $aComposição 700 1 $aBOORMAN, K. N.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |