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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoMUNCK, L. Improvement of nutritional value in cereals. Hereditas, Lund, v. 72, n. 1, p. 1-128, 1972.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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2.Imagem marcado/desmarcadoMUNCK, L. A new agricultural system for Europe? Trends in Biotechnology, v.5, n.1, p.1-4, Jan. 1987.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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3.Imagem marcado/desmarcadoMUNCK, L. Quality criteria in the production chain from malting barley to beer - some views on the logistic problems with a few examples (dormancy, vitality and B-glucans). Ferment, v. 4, p. 235-241, 1991.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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4.Imagem marcado/desmarcadoMUNCK, L. Supporting wheat plant breeding and technology with new analytical tools: some experiences and perspectives. In: SCLAVAARA, H. (Ed.). Wheat: end use properties. Lahti, Finland: University of Helsinki. Lahti Research and Training Centre, p. 227-241, 1989. Proceedings ICC-89 Symposium on wheat end use properties, June 13-15 1989, Lahti, Finland.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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5.Imagem marcado/desmarcadoPOMERANZ, Y.; MUNCK, L. (ed.). Cereals - a renewable resource: theory and practice. St. Paul: The American Association of Cereal Chemists, 1981. 728 p.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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6.Imagem marcado/desmarcadoHILL, R. D.; MUNCK, L. (ed.). New approaches to research on cereal carbohydrates. Amsterdam: Elsevier, 1985. 415p. (Progress in Biotechnology, 1). Proceedings of the International Conference on New Approaches to Research on Cereal Carbohydrates, Copenhagen, Denmark, June 24-29, 1984.

Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão.

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7.Imagem marcado/desmarcadoAASTRUP, S.; GIBBONS, G. C.; MUNCK, L. A rapid method for estimating the degree of modification in barley malt by measurement of cell wall breakdown. Carlsberg Research Communications, v. 46, p. 77-86, 1981.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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8.Imagem marcado/desmarcadoMUNCK, L.; CROCHEMORE, M. L.; PAULA, M. B. de. Gestão por competências e resultados na administração pública: integrando servidor, organização e sociedade. Londrina: Instituto Agronômico do Paraná, 2014. 183 p. Il.; 24 cm. Inclui bibliografia.

Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Amapá; Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Clima Temperado; Embrapa Florestas; Embrapa Instrumentação; Embrapa Mandioca e Fruticultura; Embrapa Meio-Norte... Mostrar Todas

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9.Imagem marcado/desmarcadoREXEN, F.; MUNCK, L.; PETERSEN, P. B.; FRANCISCO, A. de. Industrial use of straw. Animal Production, v. 44, n. 3, p. 481. Abstract, 1987.

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