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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
22/09/2021 |
Data da última atualização: |
22/09/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
VARGAS, A. M.; MOURA, A. P. DE; DELIZA, R.; CUNHA, L. M. |
Afiliação: |
ALEXANDRE MAIA VARGAS, GreenUPorto; ANA PINTO DE MOURA, GreenUPorto; ROSIRES DELIZA, CTAA; LUÍS MIGUEL CUNHA, GreenUPorto. |
Título: |
The Role of Local Seasonal Foods in Enhancing Sustainable Food Consumption: A Systematic Literature Review. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Foods, v. 10, 2206, 2021. |
Páginas: |
38 p. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Local food; Seasonal; Sustainability. |
Thesaurus Nal: |
Consumer behavior; Food chain. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00616naa a2200217 a 4500 001 2134657 005 2021-09-22 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aVARGAS, A. M. 245 $aThe Role of Local Seasonal Foods in Enhancing Sustainable Food Consumption$bA Systematic Literature Review.$h[electronic resource] 260 $c2021 300 $a38 p. 650 $aConsumer behavior 650 $aFood chain 653 $aLocal food 653 $aSeasonal 653 $aSustainability 700 1 $aMOURA, A. P. DE 700 1 $aDELIZA, R. 700 1 $aCUNHA, L. M. 773 $tFoods$gv. 10, 2206, 2021.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Registro |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
21/08/2003 |
Data da última atualização: |
16/04/2008 |
Autoria: |
JOB, A. E.; CONSTANTINO, C. J. L.; MENDES, T. S. G.; TERUYA, M. Y.; ALVES, N.; MATTOSO, L. H. C. |
Afiliação: |
Embrapa Instrumentação Agropecuária, São Carlos, SP. |
Título: |
Polyaniline and natural rubber blends: effect of rubber inducing doping on the conducting polymer. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
In: MATTOSO, L. H. C.; LEÃO, A.; FROLLINI, E. (Ed.). Natural polymers and compósites IV. [São Carlos: EMBRAPA: USP; S.l.: UNESP, 2002]. 5 f. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Blends containing 20% in volume of polyaniline and natural rubber fabricated by cast in the form of free-standing films and treated either with HC1 or with corona discharge to investigate the doping process. The characterization was carried out by Raman spectroscopy, dc conductivity and thermogravimetry analysis (TGA). evidences of chemical interaction between PANI and NR are observed and indicate that the NR itself induces both a primary doping of PANI, which can be still enhanced either by HC1 or by corona discharge, and an effect similar to a secondary doping. |
Palavras-Chave: |
Borracha natural; Conducting polymer; Natural rubber; Polímero condutor. |
Thesaurus NAL: |
Raman spectroscopy; thermogravimetry. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01404naa a2200253 a 4500 001 1028116 005 2008-04-16 008 2002 bl --- 0-- u #d 100 1 $aJOB, A. E. 245 $aPolyaniline and natural rubber blends$beffect of rubber inducing doping on the conducting polymer. 260 $c2002 520 $aBlends containing 20% in volume of polyaniline and natural rubber fabricated by cast in the form of free-standing films and treated either with HC1 or with corona discharge to investigate the doping process. The characterization was carried out by Raman spectroscopy, dc conductivity and thermogravimetry analysis (TGA). evidences of chemical interaction between PANI and NR are observed and indicate that the NR itself induces both a primary doping of PANI, which can be still enhanced either by HC1 or by corona discharge, and an effect similar to a secondary doping. 650 $aRaman spectroscopy 650 $athermogravimetry 653 $aBorracha natural 653 $aConducting polymer 653 $aNatural rubber 653 $aPolímero condutor 700 1 $aCONSTANTINO, C. J. L. 700 1 $aMENDES, T. S. G. 700 1 $aTERUYA, M. Y. 700 1 $aALVES, N. 700 1 $aMATTOSO, L. H. C. 773 $tIn: MATTOSO, L. H. C.; LEÃO, A.; FROLLINI, E. (Ed.). Natural polymers and compósites IV. [São Carlos: EMBRAPA: USP; S.l.: UNESP, 2002]. 5 f. 1 CD-ROM.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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