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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | MORORÓ, M. V.; MATTOS, M. da C.; GALDEANO, M. C.; CABRAL, L. M. C.; TONON, R. V. Effect of the addition of grape peel on texture and water activity of cereal bars. In: SIMPOSIO INTERNACIONAL DE INNOVACIÓN Y DESARROLLO DE ALIMENTOS, 7.; CONGRESO IBEROAMERICANO DE INGENIERÍA DE ALIMENTOS, 10., 2015, Montevideo. Montevideo: Latu, 2015. PF 320. p. 112. VII INNOVA. XX CIBIA.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | SANTI, V. M.; NASCIMENTO, S. C. DO; OLIVEIRA, P. A. D. DE O.; MENDES, G. C.; FAJARDO, T. V. M.; BARROS, D. R. DE; RUFATTO, L.; BOGO, A.; SILVA, F. N. DA. Molecular characterization and survey of viruses and viroids infecting apple and pear trees in southern Brazil. Tropical Plant Pathology, v. 50, article 56, 2025. 8 p.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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