BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoMORGAN, A. G. The relationship between barley extract viscosity curves and malting ability. Journal of the Institute of Brewing, London, v. 83, p. 231-234, 1977.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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2.Imagem marcado/desmarcadoMORGAN, A. G.; RIGGS, T. J. Effect of drought onyield and on grain and malt characters in spring barley. Journal of the Science of Food on Agriculture, v.32, p.339-346, 1981.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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3.Imagem marcado/desmarcadoMORGAN, A. G.; RIGGS, T. J. Effects of drought on yield and on grain malt characters in spring barley. Journal of the Science of Food and Agriculture, London, v. 32, n. 4, p. 339-346, 1981.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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4.Imagem marcado/desmarcadoCOOKE, R. J.; MORGAN, A. G. A revised classification of barley cultivars using a standard reference electrophoresis method. Journal of the National Institute of Agricultural Botany, Cambridge, v. 17, n. 2, p. 169-178, 1986.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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5.Imagem marcado/desmarcadoMORGAN, A. G.; RIGGS, T. J. Rapid identification of potential malting quality. Progress Reports on Research and Development. Homegrown Cereals Authority, v. 8, p. 8-11, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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6.Imagem marcado/desmarcadoMORGAN, A. G.; GOTHARD, P. G. Rapid prediction of malt hot water extract by near infrared reflectance spectroscopy studies on barley. Journal of the Institute of Brewing, London, v. 85, p. 339-341, 1979.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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7.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, D. B.; MORGAN, A. G. Variation in the biochemical composition of acid extracts from barleys of contrasting malting quality. Journal of the Institute of Brewing, London, v. 86, p. 277-283, 1980.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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8.Imagem marcado/desmarcadoGOTHARD, P. G.; JENKINS, G.; MORGAN, A. G. Comparative malting performance of old and new barley varieties. Journal of the Institute of Brewing, London, v. 84, n. 6, p. 336, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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9.Imagem marcado/desmarcadoGOTHARD, P. G.; MORGAN, A. G.; SMITH, D. B. Evaluation of a micro-malting procedure used to aid a plant breeding programme. Journal of the Institute of Brewing, London, v. 86, p. 69-73, 1980.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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10.Imagem marcado/desmarcadoSMITH, D. B.; MORGAN, A. G.; GILL, A. A. The major biochemical constituents of an acid extract of barley flour as used in viscosity determinations by the falling ball method. Journal of the Institute of Brewing, London, v. 86, p. 113-119, 1980.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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11.Imagem marcado/desmarcadoRIGGS, T. J.; SANADA, M.; MORGAN, A. G.; SMITH, D. B. Use of acid gel electrophoresis in the characterisation of B hordein protein in relation to malting quality and mildew resistance of barley. Journal of the Science of Food and Agriculture, London, v. 34, n. 6, p. 576-586, 1983.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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1.Imagem marcado/desmarcadoAREND. K.; CASTELLI, A. H.; SILVA, L. S. da. Matéria orgânica em solos com elevados teores de cobre. In: ENCONTRO BRASILEIRO DE SUBSTÂNCIAS HÚMICAS, 8., 2009. Pelotas. Resumos... Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2009. p. 83.
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.
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2.Imagem marcado/desmarcadoGONÇALVES, K. M.; STEINMETZ, R. L. R.; AREND, K; PEREIRA, J. S. F. Avaliação da formação de compostos fenólicos em resíduos contendo benzeno após aplicação de processo fenton. In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA EMBRAPA/UNC, 4., 2010, Concórdia. Anais... Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2010. 1 CD-ROM. 4 JINC. Projeto/Plano de Ação: 16.300.30004-00.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves.
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