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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
06/01/2018 |
Data da última atualização: |
06/01/2018 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PAIVA, F. F.; MIRANDA, M. Z. de. |
Afiliação: |
FLÁVIA FERNANDES PAIVA; MARTHA ZAVARIZ DE MIRANDA, CNPT. |
Título: |
The Mixolab use to establish flour quality profile for cookie and cracker production in Brazil. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: AACC INTERNATIONAL ANNUAL MEETING, 17., 2017, San Diego, California. Cereals: [abstracts]. San Diego: AACC International, 2017. |
Páginas: |
1 p. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
P303. |
Palavras-Chave: |
Reologia. |
Thesagro: |
Biscoito; Farinha de trigo; Panificação. |
Thesaurus Nal: |
Rheology; Wheat flour. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/170448/1/ID44273-2017Cereals17P303.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Cerrados. Para informações adicionais entre em contato com cpac.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Cerrados. |
Data corrente: |
20/08/2010 |
Data da última atualização: |
24/08/2010 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
MACHADO, J. C.; SOUZA, M. A. de; OLIVEIRA, D. M. de; CARGNIN, A.; PIMENTEL, A. J. B.; ASSIS, J. C. de. |
Afiliação: |
JUAREZ CAMPOLINA MACHADO, IAPAR; MOACIL ALVES DE SOUZA, UFV; DAVI MELO DE OLIVEIRA, UFV; ADELIANO CARGNIN, CPAC; ADERICO JÚNIOR BADARÓ PIMENTEL, UFV; JOSIANE CRISTINA DE ASSIS, UFV. |
Título: |
Recurrent selection as breeding strategy for heat tolerance in wheat. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Crop Breeding and Applied Biotechnology, Londrina, v. 10, n. 1, p. 9-15, mar. 2010. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The development of heat-tolerant varieties is an important goal of wheat breeding programs, requiring efficient selection methods. In the present study the use of recurrent selection was evaluated as a strategy to improve heat stress tolerance in wheat. Two cycles of recurrent selection were performed in experiments conducted in research areas of the Universidade Federal de Viçosa, located in Coimbra-MG and Viçosa-MG, in 2004 and 2007, in two growing seasons (summer and winter). The genetic gain and the existence of variability show the possibility of successful recurrent selection for heat-tolerance in wheat. |
Palavras-Chave: |
Ganhos por seleção; Tolerância ao calor em trigo. |
Thesagro: |
Temperatura; Trigo; Triticum aestivum. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Cerrados (CPAC) |
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