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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Trigo.
Data corrente:  06/01/2018
Data da última atualização:  06/01/2018
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  PAIVA, F. F.; MIRANDA, M. Z. de.
Afiliação:  FLÁVIA FERNANDES PAIVA; MARTHA ZAVARIZ DE MIRANDA, CNPT.
Título:  The Mixolab use to establish flour quality profile for cookie and cracker production in Brazil.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  In: AACC INTERNATIONAL ANNUAL MEETING, 17., 2017, San Diego, California. Cereals: [abstracts]. San Diego: AACC International, 2017.
Páginas:  1 p.
Idioma:  Português
Notas:  P303.
Palavras-Chave:  Reologia.
Thesagro:  Biscoito; Farinha de trigo; Panificação.
Thesaurus Nal:  Rheology; Wheat flour.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/170448/1/ID44273-2017Cereals17P303.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Trigo (CNPT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPT44273 - 1UPCRA - DD
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Cerrados. Para informações adicionais entre em contato com cpac.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  20/08/2010
Data da última atualização:  24/08/2010
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  MACHADO, J. C.; SOUZA, M. A. de; OLIVEIRA, D. M. de; CARGNIN, A.; PIMENTEL, A. J. B.; ASSIS, J. C. de.
Afiliação:  JUAREZ CAMPOLINA MACHADO, IAPAR; MOACIL ALVES DE SOUZA, UFV; DAVI MELO DE OLIVEIRA, UFV; ADELIANO CARGNIN, CPAC; ADERICO JÚNIOR BADARÓ PIMENTEL, UFV; JOSIANE CRISTINA DE ASSIS, UFV.
Título:  Recurrent selection as breeding strategy for heat tolerance in wheat.
Ano de publicação:  2010
Fonte/Imprenta:  Crop Breeding and Applied Biotechnology, Londrina, v. 10, n. 1, p. 9-15, mar. 2010.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The development of heat-tolerant varieties is an important goal of wheat breeding programs, requiring efficient selection methods. In the present study the use of recurrent selection was evaluated as a strategy to improve heat stress tolerance in wheat. Two cycles of recurrent selection were performed in experiments conducted in research areas of the Universidade Federal de Viçosa, located in Coimbra-MG and Viçosa-MG, in 2004 and 2007, in two growing seasons (summer and winter). The genetic gain and the existence of variability show the possibility of successful recurrent selection for heat-tolerance in wheat.
Palavras-Chave:  Ganhos por seleção; Tolerância ao calor em trigo.
Thesagro:  Temperatura; Trigo; Triticum aestivum.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAC31959 - 1UPCSP - PPCRI7828CRI7828
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