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Registros recuperados : 14 | |
Registros recuperados : 14 | |
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Registros recuperados : 4 | |
1. |  | CAJAMARCA, S. M. N.; MARTINS, D.; SILVA, J. da; FONTENELLE, M. R.; GUEDES, I. M. R.; FIGUEIREDO, C. C. de; LIMA, C. E. P. Heterogeneity in the chemical composition of biofertilizers, potential agronomic use, and heavy metal contents of different agro-industrial wastes. Sustainability, v. 11, n. 7, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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2. |  | CAJAMARCA, S. M. N.; LIMA, C. E. P.; SILVA, J. da; GUEDES, I. M. R.; BRAGA, M. B.; FONTENELLE, M. R.; FIGUEIREDO, C. C. de. Curly lettuce development, nutrient absorption and salinization tolerance in response to an aerobic biofertilizer produced from agro-industrial residues. Australian Journal of Crop Science, v. 13, n. 10, p. 1659-1667, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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3. |  | LIMA, C. E. P.; CAJAMARCA, S. M. N.; TRINDADE, D. M.; FONTENELLE, M. R.; SUINAGA, F. A.; FONSECA, M. E. N.; BOITEUX, L. S.; PILON, L.; BRAGA, M. B.; GUEDES, I. M. R.; SILVA, J. da. Adaptation of lettuce cultivars to high temperatures and different types of fertilization: anticipating management strategies to mitigate the adverse effects of global climate change. Global Research in Environment and Sustainability, v. 2, n. 9, p. 32-51, Dec. 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: C - 0 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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4. |  | PEREIRA, T. dos S.; PAULA, A. M. de; FERRARI, L. H.; SILVA, J. da; PINHEIRO, J. B.; CAJAMARCA, S. M. N.; JINDO, K.; SANTOS, M. P.; ZANDONADI, D. B.; BUSATO, J. B. Trichoderma-enriched vermicompost extracts reduces nematode biotic stress in tomato and bell pepper crops. Agronomy, v. 11, n. 8, e1655, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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Registros recuperados : 4 | |
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