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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  13/09/1995
Data da última atualização:  23/09/2013
Autoria:  MERTENS, D. R.; ELY, L. O.
Título:  Evaluating forage characteristics using a dynamic model of fiber disappearance in the ruminant.
Ano de publicação:  1978
Fonte/Imprenta:  In: SOUTH PASTURE FORAGE CROP IMP. CONFERENCE, 35., 1978, [S.l.]. Proceedings. [S.l.: s.n.] 1978. p.49-64.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  A dynamic model of fiber disappearance from the digestive tract of ruminants was developed upon accetable and defensible concepts of fiber digestion and passage kinetics, and coefficients obtained from available literature. The model has applicability, manageability and comparability to experimental observations. Although the model can simulate the effects of some forage and animal chracteristics upon digestion, it should be realized that it is only the initial component of an overall rumen function model. Specific limitations of the present model include the aggregation of microbial interactions with fiber and fiber characteristics into the digestion rate constants and the assumption that fiber digestion is not limited by factors other than fiber characteristics. Development and use of the model suggested the need for additional information in several aspects of ruminant digestive function. More research is needed concerning particle size reduction, including: (1) particle size distributions in feed, digestive tract and feces; (2) changes in particle size in the rumen associated with rumination and chewing; and (3) description of particle size reduction as a factor influencing rate of passage. Information is also needed is describing digestion such as the effect of : (1) particle size; (2) microbial interaction; and (3) chemical, morphological or physical plant characteristics upon digestion rate. Additional research is also needed to obtain usable rate of passage coefficie... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Avaliacao; Dynamic model; Evaluation; Fiber disappearance; Modelo dinamico; Ruminant.
Thesagro:  Forragem; Ruminante.
Thesaurus Nal:  forage.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAP29695 - 1ADDSP - --SP11701170
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agricultura Digital.
Data corrente:  28/03/2013
Data da última atualização:  22/01/2020
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  BARROS, F. M. M. de; OLIVEIRA, S. R. de M.; OLIVEIRA, L. H. M. de.
Afiliação:  FLÁVIO MARGARITO MARTINS DE BARROS, Feagri/Unicamp; STANLEY ROBSON DE MEDEIROS OLIVEIRA, CNPTIA; LEANDRO HENRIQUE MENDONÇA DE OLIVEIRA, CNPTIA.
Título:  Um sistema de recomendação para conteúdos da cultura da cana-de-açúcar.
Ano de publicação:  2012
Fonte/Imprenta:  In: MOSTRA DE ESTAGIÁRIOS E BOLSISTAS DA EMBRAPA INFORMÁTICA AGROPECUÁRIA, 8., 2012, Campinas. Resumos... Brasília, DF: Embrapa, 2012.
Páginas:  p. 191-194.
Idioma:  Português
Conteúdo:  O objetivo desse trabalho foi projetar e desenvolver um sistema de recomendação web, baseado em regras de associação, que ofereça recomendações automaticamente de conteúdos da cultura da cana-de-açúcar, de acordo com o perfil dos usuários.
Palavras-Chave:  Sistemas de informação web.
Thesaurus NAL:  Information systems.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/80150/1/191.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPTIA17385 - 1UPCRA - DD
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