|
|
Registros recuperados : 9 | |
5. |  | TRALDI, A. S.; LEBOEUF, B.; BARIL, G.; POUGNARD, J. L.; MERMILLOD, P. Goat embryo cryopreservation using slow freezing or vitrification. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 1, p. 493. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
6. |  | CHARPIGNY, G.; MARQUANT-LEGUIENNE, B.; EL RAZEK, I. A.; HUMBLOT, P.; MERMILLOD, P. Differences in fatty acids incorporation into lipids between in vivo and in vitro produced embryos from ruminant species. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 1034-1035. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
8. |  | TRALDI, A. S.; LEBROEUF, B.; COGNIÉ, Y.; POULIN, N.; MERMILLOD, P. Comparative results of in vitro in vivo survival of vitrified in vitro produced goats and sheep embryos. Theriogenology, v. 51, n. 1, p. 175, 1999. Edição de proceedings Annual Conference of the International Embryo Transfer Society, Québec City, Canadá, jan. 1999. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
9. |  | SOUZA-FABJANA, J. M. G.; BATISTA, R. I. T. P.; CORREIA, L. F. L; PARAMIO, M. T.; FONSECA, J. F. da; FREITAS, V. J. F.; MERMILLOD, P. In vitro production of small ruminant embryos: latest improvements and further research. Reproduction, Fertility and Development, v. 33, n. 2, p. 31-54, Jan. 2021. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|    |
Registros recuperados : 9 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SIMÕES, E. B.; SANTOS, M. E. P. DOS; TUMWET, T.; RAJENDER, B.; KANG, H. J.; MANABU, K.; ARYANI, D. C.; HAMZAH, A.; BAOYING, Z.; MULLER, E. M.; MARTINEZ, A. M.; ZAMBRZYCKI, B.; GAVELLE, E. DE; KALMAN, Z.; AXMANN, H.; STEIHAUG, Y. V.; ANTYUKHIN, K.; EGUILLOR, P.; MORÓN, P.; BASSO, N.; MONTANI, N.; FREIRE JUNIOR, M.; CECILIANO, L. F.; STENO, R.; AL SHAMY, E.; ELTAHIR, F. E.; BUZBY, J.; MIROSA, M.; LAPIDGE, S. Código de conducta voluntario para la reducción de las pérdidas y el desperdicio de alimentos. In: CONFERENCIA DE LA FAO, 42., 2021. División de Sistemas Alimentarios e Inocuidad de los Alimentos (ESF). 2021. Disponível em: <http://www.fao.org/3/nf393es/nf393es.pdf>. Acesso em: 05 ago. 2021. 40 p.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|