|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | FERREIRA, E. H. R.; ROSENTHAL, A.; CALADO, V.; SARAIVA, J.; MENDO, S.; MASSAGUER, P. R. Thermal inactivation of Byssochlamys Nivea in pineapple nectar combined with preliminary high pressure treatments. In: WORLD CONGRESS OF THE INTERNATIONAL COMMISSION OF AGRICULTURAL AND BIOSYSTEMS ENGINEERING (CIGR), 17., 2017, Québec City. [Abstracts]... Québec City, 2017. 9 p. CSBE101045 – Presented at Section VI: Postharvest Technology, Food and Process Engineering Conference Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
2. |  | FERREIRA, E. H. da R.; ROSENTHAL, A.; CALADO, V.; SARAIVA, J.; MENDO, S.; MASSAGUER, P. R. de. Thermal inactivation of Byssochlamys nivea in pineapple juice combined with preliminary high pressure treatments. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND FOOD, 11., 2011, Athens. Food process engineering in a changing world: proceedings... Athens: National Technical University of Athens, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 5 | |
5. |  | FRAZÃO, H. da S.; LIMA, L. H. C.; ROCHA, S. L. da; DIAS, J. M. C. de S.; AMARAL, Z. P.; PRAÇA, L. B.; SILVA, A. C. e; OLIVEIRA, H. F. F. de; OLIVEIRA, M. W. M. de; MORAES, M. C. B.; ANJOS, S. S. N.; CASTRO, C. S. P. de; COUTINHO, M. V.; SANTANA, E. de F. Treinamento em noções de segurança e sistema da qualidade em laboratório. Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2007. 79 p. (Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. Documentos, 218).Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
Registros recuperados : 5 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|