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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agropecuária Oeste. |
Data corrente: |
03/06/2020 |
Data da última atualização: |
12/08/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
ROSSATTI, J. A.; VARGAS JUNIOR, F. M.; RETORE, M.; BRITEZ, G. D. V.; SILVA, M. C.; FERNANDES, T.; FERNANDES, A. R. M.; MELE, M. |
Afiliação: |
J.A. ROSSATTI, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS, MS; F. M. VARGAS JUNIOR, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS, MS; MARCIANA RETORE, CPAO; G.D.V. BRITEZ, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS, MS; M. C. SILVA, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS, MS; T. FERNANDES, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS, MS; A.R.M. FERNANDES, UNIVERSIDADE FEDERAL DA GRANDE DOURADOS, DOURADOS, MS; M. MELE, UNIVERSITY OF PISA, ITALY. |
Título: |
Effects of pasture type and level of concentrate supplementation on quality and fatty acid profile of lamb meat. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
South African Journal of Animal Science, v. 49, n. 6, p. 984-996, 2019. |
DOI: |
dx.doi.org/10.4314/sajas.v49i6.2 |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Brachiaria Brizantha; Carne; Ovelha; Panicum Maximum; Pastagem; Suplemento Alimentar. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/213632/1/African-J..pdf
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Marc: |
LEADER 00862naa a2200277 a 4500 001 2122934 005 2020-08-12 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $adx.doi.org/10.4314/sajas.v49i6.2$2DOI 100 1 $aROSSATTI, J. A. 245 $aEffects of pasture type and level of concentrate supplementation on quality and fatty acid profile of lamb meat.$h[electronic resource] 260 $c2019 650 $aBrachiaria Brizantha 650 $aCarne 650 $aOvelha 650 $aPanicum Maximum 650 $aPastagem 650 $aSuplemento Alimentar 700 1 $aVARGAS JUNIOR, F. M. 700 1 $aRETORE, M. 700 1 $aBRITEZ, G. D. V. 700 1 $aSILVA, M. C. 700 1 $aFERNANDES, T. 700 1 $aFERNANDES, A. R. M. 700 1 $aMELE, M. 773 $tSouth African Journal of Animal Science$gv. 49, n. 6, p. 984-996, 2019.
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Registro original: |
Embrapa Agropecuária Oeste (CPAO) |
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Biblioteca |
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Tipo/Formato |
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Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 4 | |
1. | | FEIJO, G. L. D.; MELE, M.; BARROS, P. E. P.; MARINO, C. T.; CIUCCI, F.; BONIN, M. N.; VERBISCK, N. V. Fatty acid composition of intramuscular lipids from Nellore and Brangus bulls fed diets supplemented with cottonseed. In: JOINT ANNUAL MEETING, 2016., Salt Lke City, Utah, 2016. Abstract Book... Champaign: American Dairy Science Association (ADSA), 2016. Resumo publicado no Periódico JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, v. 94, supl. 5, p. 630, Jan. 2016.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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2. | | ROSSATTI, J. A.; VARGAS JUNIOR, F. M.; RETORE, M.; BRITEZ, G. D. V.; SILVA, M. C.; FERNANDES, T.; FERNANDES, A. R. M.; MELE, M. Effects of pasture type and level of concentrate supplementation on quality and fatty acid profile of lamb meat. South African Journal of Animal Science, v. 49, n. 6, p. 984-996, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste. |
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3. | | VERBISCK, N. V.; PERESTRELO, A. A.; FERRAZ, A. L. J.; DE PAULA, L. C.; BONIN, M. N.; MEDEIROS, S. R. de; MELE, M.; ALMEIDA, R. G. de; FEIJO, G. L. D. Lipid analysis of beef meat: can MALD-TOF mass spectrometry be used to define differential profiles for bovine breeds fed under distinct fat content diet? In: IBERIAN MEETING IN SEPARATION SCIENCES & MASS SPECTROETRY, 1.; CONFERENCE OF THE SPANISH SOCIETY OF CHROMATOGRAPHY AND RELATED TECHNIQUES (SECyTA), 19.; CONFERENCE OF THE SPANISH SOCIETY OF MASS SPECTROMETRY (SEEM), 9.; CONFERENCE OF THE MASS SPECTROMETRY GROUP OF THE PORTUGUESE SOCIETY CHEMISTRY (spq), 6., 2019, Santiago de Compostela, Spanish; Florianópolis, Brazil: UFSC. Book of abstracts..., Santiago de Compostela, Spanish: SECyTA, SEEM, SPQ, 2019.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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4. | | PARESTRELO, A. A.; FERRAZ, A. L. J.; VERBISCK, N. V.; BONIN, M. N; MEDEIROS, S. R. de; ALMEIDA, R. G. de; MELE, M.; DE PAULA, L. C.; FEIJO, G. L. D. Identificação de biomarcadores para qualidade da carne de animais Nelore e Brangus In: JORNADA CIENTÍFICA EMBRAPA GADO DE CORTE, 13., 2017, Campo Grande, MS. [Anais...] Brasília, DF: Embrapa, 2017. 112 p. (Embrapa Gado de Corte. Documentos, 242).Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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Registros recuperados : 4 | |
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