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Registros recuperados : 14 | |
14. |  | MASIERO, P. C.; BREMER, C. F.; COLETTA, T. das G.; LIRANI, M. de L. R.; KONDO, R. T.; ARAGÃO, A. C.; MOSCONI, E. P.; SALEM, A. D. C. A biblioteca digital de teses e dissertações da Universidade de São Paulo. Ciência da Informação, Brasília, v. 30, n. 3, p. 34-41, set./dez. 2001. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
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Registros recuperados : 14 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | NASSU, R. T.; DUGAN, M. E. R.; HE, M. L.; MCALLISTER, T. A.; AALHUS, J. L.; ALDAI, N.; KRAMER, J. K. G. Fatty acid composition of beef and backfat from cull cows fed flaxseed and forage based diets. In: CONGRESSO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA E ALIMENTOS, 9., 2011, Campinas. Campinas: SLACA, 2011 1 CD-ROMTipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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2. |  | NASSU, R. T.; DUGAN, M. E. R.; HE, M. L.; MCALLISTER, T. A.; AALHUS, J. L.; ALDAI, N.; KRAMER, J. K. G. The effects of feeding flaxseed to beef cows given forage based diets on fatty acids of longissimus thoracis muscle and backfat. Meat Science, v. 89, n. 4, p. 469-477, 2011.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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Registros recuperados : 2 | |
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