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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | COSTA, C. F. A.; MELO, P. C. T.; RAGASSI, C. F.; LAZZARINI, P. B. C.; FERRONATO, E. M.; MARTINS, E. A. S.; ARAÚJO, T. H. Crescimento da batateira em sistema de preparo profundo de solo e sucessão de poáceas. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 33, n. 1, p. 51-58, jan./mar. 2015.| Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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| 2. |  | MABASSO, G. A.; SIQUEIRA, V. C.; RESENDE, O.; QUEQUETO, W. D.; SCHOENINGER, V.; SIMEONE, M. L. F.; MARTINS, E. A. S.; CRIPPA, D. S. The effect of intermittent drying with variable resting times on quality parameters of corn obtained after storage. LWT - Food Science and Technology, v. 182, 114855, 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | DUTRA, M. da C. P.; CARVALHO, A. J. de B. A.; SANTOS, N. C.; FREITAS, S. T. de; FERREITA, E. de S.; BIASOTO, A. C. T.; LIMA, M. dos S. Impact of commercial preparations of pectinases on the chemical composition and stability of phenolic compounds in grape juices. Journal of Food Biochemistry, v. 2025, n. 1, 2856691, Fev. 2025.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente; Embrapa Semiárido. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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