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Registros recuperados : 4 | |
1. |  | McCALL, L. L.; VERHALEN, L. M.; OSWALT, E. S.; FORAKER, R. W.; KRUSKA, P. D.; GRENHAGEN, B. E.; MAPES, J.; GREENHAGEN, B. S. Cotton variety tests, Oklahoma 1977. Oklahoma: Stale University, 1978. 17p. (Oklahoma. Agricultural Experiment Station M. Research Report P- 766) Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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2. |  | McCALL, L. L.; VERHALEN, L. M.; OSWALT, E. S.; KRUSKA, P. D.; FORAKER, R. W.; GREENHAGEN, B. E.; MAPES, J.; GREENHAGEN, B. S. Cotton variety tests, Oklahoma - 1978. Oklahoma: Agricultural Experiment Station, 1979. 16p Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | SILVA, L. R.; AUGUSTA, I. M.; COSTA, J. B. da; AURIEMA, B. E.; BARBOSA, M. I. M. J.; MORAIS, L. A. S. de; NASCIMENTO, C. Determination of bioactive compounds and antioxidant capacity of the grumixama fruit (Eugenia brasiliensi Lamarck). In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 1.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2., 2018, Campinas. Food Design and Health: proceedings. Campinas: Galoá, 2018.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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2. |  | AURIEMA, B. E.; CORREA, F. J.; GUIMARÃES, J. de T.; SOARES, P. T. dos S.; ZONTA, E.; ROSA, R. C. C.; ROSENTHAL, A.; LUCHESE, R. E.; ESMERINO, E. A.; MATHIAS, S. P. Green Banana Biomass: Physicochemical and functional properties and its potentialas a fat replacer in a chicken mortadella. LWT. Food Science and Technology, v, 140, 110686, p. 1-9, Apr. 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia; Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 2 | |
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