|
|
Registros recuperados : 5 | |
2. |  | ARRUABARRENA, A.; RUBIO, L.; GONZÁLEZ-ARCOS, M.; MAESO, D.; SÁNCHEZ-CAMPOS, S.; FONSECA, M. E. de N.; BOITEUX, L. S. First report of Solanum sisymbriifolium and S. americanum as Natural weed hosts of Tomato chlorosis virus (Genus Crinivirus) in South America. Plant disease, Saint Paul, v. 99, n. 6, p. 895, June 2015. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
3. |  | ARRUABARRENA, A.; RUBIO, L.; GONZALEZ-ARCOS, M.; MAESO, D.; FONSECA, M. E. de N.; BOITEUX, L. S. First Report of Tomato chlorosis virus Infecting Tomato Crops in Uruguay. Plant Disease, Saint Paul, v. 98, n. 10, p. 1445, Oct. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
4. |  | SORIA, J.; CABRERA, D.; FELIPPE, A.; NÚÑEZ, S.; LEONI, C.; MAESO, D; ZOPPOLO, R.; CASTILLO, A.; CASCO, N.; PISANO, J.; RODRIGUEZ, P.; J. Investigación en peral europeo en Uruguay. In: REUNIÃO TÉCNICA DA CULTURA DA PEREIRA, 3., 2010, Lages. Anais e palestras... Lages: UDESC, 2010. p. 26-38. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
|   |
5. |  | JIBRIN, M. O.; SHARMA, A.; MAVIAN, C. N.; TIMILSINA, S.; IRUEGAS-BOCARDO, F.; POTNIS, N.; MINSAVAGE, G. V.; COUTINHO, T. A.; CRESWELL, T. C.; EGEL, D. S.; FRANCIS, D. M.; KEBEDE, M.; MILLER, S. A.; MONTELONGO, M. J.; NIKOLAEVA, E.; PIANZZOLA, M. J.; PRUVOST, O.; QUEZADO-DUVAL, A. M.; RUHL, G. E.; SHUTT, V. M.; MAYNARD, E.; MAESO, D. C.; SIRI, M. I.; TRUEMAN, C. L.; SALEMI, M.; VALLAD, G. E.; ROBERTS, P. D.; JONES, J. B.; GOSS, E. M. Phylodynamic insights into global emergence and diversification of the tomato pathogen Xanthomonas hortorum pv. gardneri. Molecular Plant-Microbe Interactions v. 37, n. 10, p. 712-720, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
Registros recuperados : 5 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | ROSENZWEIG, C.; MBOW, C.; BARIONI, L. G.; BENTON, T. G.; HERRERO, M.; KRISHNAPILLAI, M.; LIWENGA, E. T.; PRADHAN, P.; RIVERA-FERRE, M. G.; SAPKOTA, T.; TUBIELLO, F. N.; XU, Y.; CONTRERAS, E. M.; PORTUGAL-PEREIRA, J. Climate change responses benefit from a global food system approach. Nature Food, v. 1, n. 2, p. 94-97, Feb. 2020. Comment.Tipo: Nota Técnica/Nota Científica |
Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
|    |
2. |  | HERRERO, M.; THORNTON, P. K.; MASON-D'CROZ, D.; PALMER, J.; BENTON, T. G.; BODIRSKY, B. L.; BOGARD, J. R.; HALL, A.; LEE, B.; NYBORG, K.; PRADHAN, P.; BONNETT, G. D.; BRYAN, B. A.; CAMPBELL, B. M.; CHRISTENSEN, S.; CLARK, M.; COOK, M. T.; BOER, I. J. M. de; DOWNS, C.; DIZYEE, K.; FOLBERTH, C.; GODDE, C. M.; GERBER, J. S.; GRUNDY, M.; HAVLIK, P.; JARVIS, A.; KING, R.; LOBOGUERRERO, A. M.; LOPES, M. A.; MCLNTYRE, C. L.; NAYLOR, R.; NAVARRO, J.; OBERSTEINER, M.; PARODI, A.; PEOPLES, M. B.; PIKAAR, I.; POPP, A.; ROCKSTROM, J.; ROBERTSON, M. J.; SMITH, P.; STEHFEST, E.; SWAIN, S. M.; VALIN, H.; VAN WIJK, M.; VAN ZANTEN, H. H. E.; VERMEULEN, S.; VERVOORT, J.; WEST, P. C. Innovation can accelerate the transition towards a sustainable food system. Nature Food, v. 1, p. 266-272, May 2020. Perspective.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|