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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
10/10/2017 |
Data da última atualização: |
10/10/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
LUDKE, J. V.; BERTOL, T. M.; COLDEBELLA, A.; FIGUEIREDO, E. A. P. de; LUDKE, M. do C. M. M. |
Afiliação: |
JORGE VITOR LUDKE, CNPSA; TERESINHA MARISA BERTOL, CNPSA; ARLEI COLDEBELLA, CNPSA; ELSIO ANTONIO PEREIRA DE FIGUEIREDO, CNPSA; MARIA DO CARMO MOHAUPT MARQUES LUDKE, UFRPE. |
Título: |
Feed restriction for finishing barrows with Moura genetic background. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 54., 2017, Foz do Iguaçu. Um novo olhar para a zootecnia: desafios e perspectivas: anais. Foz do Iguaçu: SBZ, 2017. p. 847. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Raça Moura; Restrição alimentar. |
Thesagro: |
Alimentação; Dieta; Nutrição Animal; Suíno. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/164867/1/final8523.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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Biblioteca |
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Volume |
Status |
URL |
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![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Café. Para informações adicionais entre em contato com biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
28/01/2013 |
Data da última atualização: |
28/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, L. de O.; BORÉM, R. A. T.; LEITE, G.; SILVA, L. F. M.; VOLPATO, M. M. L.; ALVES, H. M. R.; VIEIRA, T. G. C.; BORÉM, F. M. |
Afiliação: |
LAÍS DE O. SILVA, UFLA; ROSÂNGELA A. T. BORÉM, UFLA; GULHERME LEITE, UFLA; LUCAS F. M. SILVA, UFLA; MARGARETE M. L. VOLPATO, EPAMIG; HELENA MARIA RAMOS ALVES, SAPC; TATIANA G. C. VIEIRA, EPAMIG; FLÁVIO M. BORÉM, UFLA. |
Título: |
Mapping of areas for permanent preservation in coffee producing regions of South Minas Gerais, Brazil and identification of land use conflicts |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 2012, San José. Proceedings... [S.l]: Association for Science and Information on Coffee (ASIC), 2012. p. 223. |
Páginas: |
p. 301 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Climate changes and land use discussions has subsidized studies for soil and environmental characterization of regions. Geotechnologies have proved be a good tool for this kind of approach. The coffee consume in the world is in continuous expansion and increasing the consumer market requires for a high quality coffee. Brazil is the largest coffee producer in the world, responsible for 30% of the international market. The state of Minas Gerais highlights in the Brazilian market as the largest coffee producer. |
Palavras-Chave: |
Coffee. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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