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Registros recuperados : 6 | |
4. |  | XU, B.; HU, C.; ZHUANG, B.; ZHANG, M.; LU, Q. Protein content and composition of amino acids, fat content and composition of fatty acids analysis of current soybean cultivars in China. In: CONFERENCIA MUNDIAL DE INVESTIGACION EN SOJA, 4., 1989, Buenos Aires. Actas... Buenos Aires: AASOJA, 1989. t.1 p.135-141. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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6. |  | CASTANHO, G. M.; TOLEDO, R. A. de; SHIM, H.; LU, Q.; VAZ, C. M. P. Electroanalytical procedure and sorption studies for imazaquin in different soils. INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL ANALYTICAL CHEMISTRY, [S. l.], v. 96, n. 6, p. 530-541, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | REIS JUNIOR, F. B. dos; SIMON, M. F.; GROSS, E.; BODDEY, R. M.; ELLIOT, G. N.; NETO, N. E.; LOUREIRO, M. F.; QUEIRÓZ, L. P.; CHEN, W. M.; NOREN, A.; FARIA, S. M. de; BONTEMPS, S. M.; BONTEMPS, C.; GOI, S. R.; YOUNG, J. P. W.; YOUNG, J. P. W.; SPRENT, J. I.; JAMES, E. K. Nodulation of mimosoid and other legumes by B-rhizobia: taxonomic and geographical aspects. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FISIOLOGIA VEGETAL, 12., 2009, Fortaleza. Resumos... Fortaleza: Sociedade Brasileira de Fisiologia Vegetal, 2009.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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