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Registros recuperados : 4 | |
2. | | GRANT, P. J.; LU, J. Y.; MORTLEY, D. G.; LORETAN, P. A.; BONSI, C. K.; HILL, W. A. Nutrient composition of sweetpotato storage roots altered by frequency of nutrient solution change. Hortscience, v.28, n.8, p.802-804, 1993. Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
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3. | | LIU, J.; STEVENS, V. C.; KHAN, V. A.; LU, J. Y.; WILSON, C. L.; ADEYEYE, O.; KABWE, M. K.; PUSEY, P. L.; CHALUTZ, E.; SULTANA, T.; DROBY, S. Application of Ultraviolet-C light on Storaga Rots and Ripening of Tomatoes. Journal of food Protection, v.56, n.10, p.868-872, 1993. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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4. | | HE, X.; BRUM, P. A. R. de; CHUKWUDEBE, A.; PRIVALLE, L.; REED, A.; WANG, Y.; ZHOU, C.; WANG, C.; LU, J.; HUANG, K.; CONTRI, D.; NAKATANI, A.; AVILA, V. S. de; KLEIN, C. H.; LIMA, G. J. M. M. de; LIPSCOMB, E. A. Rat and poultry feeding studies with soybean meal produced from imidazolinone-tolerant (CV127) soybeans. Food and Chemical Toxicology, v. 88, p. 48-56, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
24/03/2023 |
Data da última atualização: |
24/03/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
COELHO, R. C.; SILVA, D. S. N.; SILVA, H. de C.; ROCHA, M. de M.; BARSOTTI, R. C. F.; MALTEZ, H. F.; DANTAS, C.; LOPES JÚNIOR, C. A.; BARBOSA, H. de S. |
Afiliação: |
RONALDO CUNHA COELHO, FEDERAL UNIVERSITY OF PIAUÍ; DARLISSON SLAG NERI SILVA, FEDERAL UNIVERSITY OF PIAUÍ; HUDSON DE CARVALHO SILVA, FEDERAL UNIVERSITY OF PIAUÍ; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN; ROBERTO CARLOS FERNANDES BARSOTTI, UNIVERSIDADE FEDERAL DO ABC, SANTO ANDRE, SP, BRAZIL; HELOISA FRANÇA MALTEZ, UNIVERSIDADE FEDERAL DO ABC, SANTO ANDRE, SP, BRAZIL; CLECIO DANTAS, STATE UNIVERSITY OF MARANHAO - UEMA; CÍCERO ALVES LOPES JÚNIOR, FEDERAL UNIVERSITY OF PIAUÍ; HERBERT DE SOUSA BARBOSA, FEDERAL UNIVERSITY OF PIAUÍ. |
Título: |
Revealing the extended effect of biofortification on seed of cowpea cultivars. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Food Composition and Analysis, v. 119, 105291, 2023. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The present research reveals the extended effect of iron and zinc biofortification in recently introduced cowpea cultivars, considering several nutritional factors. Results showed that the manganese concentration in biofortified cultivars was higher than in common beans, and bioaccessibility was ca. 51.6% higher. |
Palavras-Chave: |
Análise multivariada; Biodisponibilidade de nutrientes; Biofortificação; Feijão Caupi. |
Thesagro: |
Feijão; Variedade. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1152730/1/RevealingExtendedEffectBiofortificationSeedCowpeaJFCA2023.pdf
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Marc: |
LEADER 01162naa a2200289 a 4500 001 2152730 005 2023-03-24 008 2023 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCOELHO, R. C. 245 $aRevealing the extended effect of biofortification on seed of cowpea cultivars.$h[electronic resource] 260 $c2023 520 $aThe present research reveals the extended effect of iron and zinc biofortification in recently introduced cowpea cultivars, considering several nutritional factors. Results showed that the manganese concentration in biofortified cultivars was higher than in common beans, and bioaccessibility was ca. 51.6% higher. 650 $aFeijão 650 $aVariedade 653 $aAnálise multivariada 653 $aBiodisponibilidade de nutrientes 653 $aBiofortificação 653 $aFeijão Caupi 700 1 $aSILVA, D. S. N. 700 1 $aSILVA, H. de C. 700 1 $aROCHA, M. de M. 700 1 $aBARSOTTI, R. C. F. 700 1 $aMALTEZ, H. F. 700 1 $aDANTAS, C. 700 1 $aLOPES JÚNIOR, C. A. 700 1 $aBARBOSA, H. de S. 773 $tJournal of Food Composition and Analysis$gv. 119, 105291, 2023.
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Registro original: |
Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
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