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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
29/12/2020 |
Data da última atualização: |
11/01/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
MALDONADE, I. R.; AMARO, G. B.; LUENGO, R. de F. A.; RIBEIRO, R. L. V.; LOZADA, M. I. O.; OLIVEIRA, L. L.; MACHADO, E. R. |
Afiliação: |
IRIANI RODRIGUES MALDONADE, CNPH; GEOVANI BERNARDO AMARO, CNPH; RITA DE FATIMA ALVES LUENGO, CNPH; RICARDO LUIZ VASCONCELOS RIBEIRO, CNPH; M. I. O. LOZADA, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; L. L. OLIVEIRA, UNIVERSIDADE DE BRASÍLIA; E. R. MACHADO, FACULDADES ANHANGUERA. |
Título: |
Phytochemical characterization of pumpkin seed with antiparasitic action |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Acta Horticulturae, v. 1287, p. 127-133, 2020. |
DOI: |
10.17660/ActaHortic.2020.1287.17 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of the present study was to determine the chemical composition of Cucurbita maxima seeds and to evaluate in tests in vitro the potential of their extract against Strongyloides venezuelensis larvae. |
Palavras-Chave: |
Rancimat. |
Thesagro: |
Cucúrbita Máxima. |
Thesaurus Nal: |
Helminths; Parasites; Tocopherols. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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6. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | MALDONADE, I. R.; AMARO, G. B.; LUENGO, R. de F. A.; RIBEIRO, R. L. V.; LOZADA, M. I. O.; OLIVEIRA, L. L.; MACHADO, E. R. Phytochemical characterization of pumpkin seed with antiparasitic action Acta Horticulturae, v. 1287, p. 127-133, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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7. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | SANCHEZ, B. A. O.; CELESTINO, S. M. C.; GLÓRIA, M. B. de A.; CELESTINO, I. C.; LOZADA, M. I. O.; ARAÚJO JÚNIOR, S. D.; ALENCAR, E. R. de; OLIVEIRA, L. de L. Pasteurization of passion fruit Passiflora setacea pulp to optimize bioactive compounds retention. Food Chemistry: X, V. 6, 2020. 9 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
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8. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | LOZADA, M. I. O.; MALDONADE, I. R.; RODRIGUES, D. B.; SANTOS, D. S.; SANCHEZ, B. A. O.; SOUZA, P. E. N. de; LONGO, J. P.; AMARO, G. B.; OLIVEIRA, L. de L. de. Physicochemical characterization and nano-emulsification of three species of pumpkin seed oils with focus on their physical stability. Food Chemistry, v. 343, n. 1, 2021. 128512.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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