| |
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | BOMFIM, V. B.; LOPES NETO, J. H. P.; LEITE, K. S.; VIEIRA, E. DE A.; IACOMINI, M.; SILVA, C. M.; SANTOS, K. M. O. dos; CARDARELLI, H. R. Partial characterization and antioxidant activity of exopolysaccharides produced by Lactobacillus plantarum CNPC003. LWT - Food Science and Technology, n. 127, 109349, 2020. 8 p.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| 2. |  | OLIVEIRA, C. M. S. DE; GRISI, C. V. B.; SILVA, G. DE S.; LOPES NETO, J. H. P.; MEDEIROS, L. L. DE; SANTOS, K. M. O. dos; CARDARELLI, H. R. Use of lactiplantibacillus plantarum CNPC 003 for the manufacture of functional skimmed fresh cheese. International Dairy Journal, v. 141, 105628, june 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | LATAWIEC, A. E.; ARAUJO, E. da S.; REID, B.; VALENTIM, J. F.; RODRIGUES, A. F.; MENDES, M. S.; MEDEIROS; VALLE, B. D.; KORYS, K. A.; RONIX, A.; NETO, E.; CORDEIROS, L.; TAMM, A. Research priorities for applied soil science. GeoPUC, v. 15, n. 29, e00017, 2023.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
| Biblioteca(s): Embrapa Acre. |
|    |
| 2. |  | LATAWIEC, A. E.; MARKOWICZ, M. E.; MEDEIROS, B.; MENDES, M. S.; RODRIGUES, A. F.; GOMES, F.; VALLE, B. D.; LISOWSKA, K.; DROSIK, A.; CAPECHE, C. L.; MAIOLI, V.; FEDOROWICZ, K.; AZEVEDO, L. Stepping on invisible land: on the importance of communicating the value of soils. Discover Sustainability, v. 3, n. 1, 26, Dec. 2022.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
| Biblioteca(s): Embrapa Solos. |
|    |
| Registros recuperados : 2 | |
|
| Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|