|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
28/07/1995 |
Data da última atualização: |
28/07/1995 |
Autoria: |
LITTLE, D. A.; TAKKEN, A. |
Título: |
Preparation of oesophageal fistulae in cattle under local anaesthesia. |
Ano de publicação: |
1970 |
Fonte/Imprenta: |
Australian Veterinary Journal, v.46, n.7, p.335-337, July, 1970. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A technique is described for preparing oesophageal fistulae in catle restrained in a headbail and under local anaesthesia. The method has been used successfuly on 14 animals, whole body weights varied from 200 kg to over 300 kg at surgery. Fistulae ahave been established for 6 to 18 months at the time of writing. Failure of the fistulae has not occurred, while loss of plugs and leakage from the fistuala have been minimal. Factors that may contribute to the success of this technique are immediate return of the animal to feed and water after surgery, and the absence of prolonged periods of recumbency. |
Palavras-Chave: |
Anaesthesia; Oesophageal fistulae. |
Thesagro: |
Anestesia; Fistula; Gado; Nutrição. |
Thesaurus Nal: |
cattle; nutrition. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01203naa a2200229 a 4500 001 1785125 005 1995-07-28 008 1970 bl --- 0-- u #d 100 1 $aLITTLE, D. A. 245 $aPreparation of oesophageal fistulae in cattle under local anaesthesia. 260 $c1970 520 $aA technique is described for preparing oesophageal fistulae in catle restrained in a headbail and under local anaesthesia. The method has been used successfuly on 14 animals, whole body weights varied from 200 kg to over 300 kg at surgery. Fistulae ahave been established for 6 to 18 months at the time of writing. Failure of the fistulae has not occurred, while loss of plugs and leakage from the fistuala have been minimal. Factors that may contribute to the success of this technique are immediate return of the animal to feed and water after surgery, and the absence of prolonged periods of recumbency. 650 $acattle 650 $anutrition 650 $aAnestesia 650 $aFistula 650 $aGado 650 $aNutrição 653 $aAnaesthesia 653 $aOesophageal fistulae 700 1 $aTAKKEN, A. 773 $tAustralian Veterinary Journal$gv.46, n.7, p.335-337, July, 1970.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
25/11/2002 |
Data da última atualização: |
31/05/2013 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
Nacional - A |
Autoria: |
TORREZAN, R.; EIROA, M. N. U.; PFENNING, L. |
Afiliação: |
RENATA TORREZAN, CTAA; MIRTHA NELLY UBOLDI EIROA, UNICAMP; LUDWIG PFENNING, UFLA. |
Título: |
Identificação de microrganismos isolados em frutas, polpas e ambiente industrial. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
Boletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos, Curitiba, v. 18, n. 1, p. 27-38, jan./jun. 2000. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Frutas; Microrganismos. |
Thesagro: |
Identificação; Polpa. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/83629/1/2000-032.pdf
|
Marc: |
LEADER 00566naa a2200181 a 4500 001 1413883 005 2013-05-31 008 2000 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTORREZAN, R. 245 $aIdentificação de microrganismos isolados em frutas, polpas e ambiente industrial. 260 $c2000 650 $aIdentificação 650 $aPolpa 653 $aFrutas 653 $aMicrorganismos 700 1 $aEIROA, M. N. U. 700 1 $aPFENNING, L. 773 $tBoletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos, Curitiba$gv. 18, n. 1, p. 27-38, jan./jun. 2000.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|