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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  28/07/1995
Data da última atualização:  28/07/1995
Autoria:  LITTLE, D. A.; TAKKEN, A.
Título:  Preparation of oesophageal fistulae in cattle under local anaesthesia.
Ano de publicação:  1970
Fonte/Imprenta:  Australian Veterinary Journal, v.46, n.7, p.335-337, July, 1970.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  A technique is described for preparing oesophageal fistulae in catle restrained in a headbail and under local anaesthesia. The method has been used successfuly on 14 animals, whole body weights varied from 200 kg to over 300 kg at surgery. Fistulae ahave been established for 6 to 18 months at the time of writing. Failure of the fistulae has not occurred, while loss of plugs and leakage from the fistuala have been minimal. Factors that may contribute to the success of this technique are immediate return of the animal to feed and water after surgery, and the absence of prolonged periods of recumbency.
Palavras-Chave:  Anaesthesia; Oesophageal fistulae.
Thesagro:  Anestesia; Fistula; Gado; Nutrição.
Thesaurus Nal:  cattle; nutrition.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAP28823 - 1ADDSP - --SP05170517
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  25/11/2002
Data da última atualização:  31/05/2013
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  Nacional - A
Autoria:  TORREZAN, R.; EIROA, M. N. U.; PFENNING, L.
Afiliação:  RENATA TORREZAN, CTAA; MIRTHA NELLY UBOLDI EIROA, UNICAMP; LUDWIG PFENNING, UFLA.
Título:  Identificação de microrganismos isolados em frutas, polpas e ambiente industrial.
Ano de publicação:  2000
Fonte/Imprenta:  Boletim do Centro de Pesquisa e Processamento de Alimentos, Curitiba, v. 18, n. 1, p. 27-38, jan./jun. 2000.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Frutas; Microrganismos.
Thesagro:  Identificação; Polpa.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/83629/1/2000-032.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA5822 - 1UPCAP - PP2000/0322002.00773
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