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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
17/05/1999 |
Data da última atualização: |
17/05/1999 |
Autoria: |
LEWIS, C. J.; HARTMAN, P. A.; LIU, C. H.; BAKER, R. O.; CATRON, D. V. |
Título: |
Digestive enzymes of the baby pig. Pepsin and Trypsin. |
Ano de publicação: |
1957 |
Fonte/Imprenta: |
Journal Agricultural Food Chemistry, v.5, n.9, p.687-690, 1957. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The relative proteolytic activities of the gastric mucosa and pancreas of the baby pig were estimated from birth through 6 weeks of age. Although there was a rapid initial rate of developement of pepsin during the first week, which lessened as age increased, the total levels of pepsin per unit of tissue were low until the third to fourth week of age. An apparent increase, with age, in the quantity of trypsin per pig was due to increased size of the pancreas, but no definite increase was noted per unit of pancreatic tissue. The relationship of these results to recent research in swine nutrition is discussed. |
Palavras-Chave: |
Baby pig; Enzyme; Recem nascido. |
Thesagro: |
Enzima; Nutrição Animal; Porco. |
Thesaurus Nal: |
animal nutrition. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
30/10/2013 |
Data da última atualização: |
23/01/2015 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MAUÉS-VENTURIERI, M.; VENTURIERI, G. C. |
Afiliação: |
MÁRCIA MAUÉS-VENTURIERI, CPATU; GIORGIO CRISTINO VENTURIERI, CPATU. |
Título: |
Ecologia da polinização de urucu (Bixa orellana L.) em Belém, PA. |
Ano de publicação: |
1993 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO NACIONAL DE BOTÂNICA, 44., 1993, São Luís. Resumo. São Luís: UFMA: SBB, 1993. |
Páginas: |
p. 371. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Urucu. |
Thesagro: |
Polinização. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/116393/1/p-371.pdf
|
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |
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