Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  07/12/2000
Data da última atualização:  07/12/2000
Autoria:  RUSSO JR, L.; DOSTAL, H. C.; LEOPOLD, A. C.
Afiliação:  Agricultural Experiment Station Purdue University, Lafayette, Ind.
Título:  Chemical regulation of fruit ripening.
Ano de publicação:  1968
Fonte/Imprenta:  Bioscience, v.18, p.109-111, 1968.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The recent finding that the growth regulator Amchem 66-329 may acta a stimulator of ethylene production (Warner and Leopold, 1967) prompted us to examine its possible use as an initiator of fruit ripening. Mature gree fruits of bananas (Musa sapientum L.) were obtained from a local supplier and were held at 16 C until used. Fruits were immersed for one hour in an aqueous solution of 1000 ppm Amchem 66-329 and 100 ppm Tween 20 at room temperature. An equivalent fruit sample was subjected to 100 ppm ethylene gas for 24 hours. These treatments were compared to a dry untreated control.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF18810 - 1ADDSP - --S1710S1710
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional