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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | VICCA, S.; BAHN, M.; ESTIARTE, M.; VAN LOON, E. E.; VARGAS, R.; ALBERTI, G.; AMBUS, P.; ARAIN, M. A.; BEIER, C.; BENTLEY, L. P.; BORKEN, W.; BUCHMANN, N.; COLLINS, S. L.; GATO, G. de; DUKES, J. S.; ESCOLAR, C.; FAY, P.; GUIDOLOTTI, G.; HANSON, P. J.; KAHMEN, A.; KRÖEL-DULAY, G.; LADREITER-KNAUSS, T.; LARSEN, K. S.; LELLEI-KOVACS, E.; LEBRIJA-TREJOS, E.; MAESTRE, F. T.; MARHAN, S.; MARSHALL, M.; MEIR, P.; MIAO, Y.; MUHR, J.; NIKLAUS, P. A.; OGAYA, R.; PEÑUELAS, J.; POLL, C.; RUSTAD, L. E.; SAVAGE, K.; SCHINDLBACHER, A.; SCHMIDT, I. K.; SMITH, A. R.; SOTTA, E. D.; SUSEELA, V.; TIETEMA, A.; VAN GESTEL, N.; VAN STRAATEN, O.; WAN, S.; WEBER, U.; JANSSENS, I. A. Can current moisture responses predict soil CO2 efflux under altered precipitation regimes? A synthesis of manipulation experiments. Biogeosciences, v. 11, n. 11, p. 2991-3013, 2014. Biblioteca(s): Embrapa Amapá. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 8 | |
1. |  | TROMBETE, F. M.; CASTRO, I. M. de; TEIXEIRA, A. da S.; SALDANHA, T.; FRAGA, M. E. Aflatoxin M1 contamination in grated parmesan cheese marketed in Rio de Janeiro - Brazil. Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 57, n. 2, p. 269-273, mar./abr. 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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6. |  | TROMBETE, F. M.; PORTO, Y. D.; FREITAS-SILVA, O.; PEREIRA, R. V.; DIREITO, G. M.; SALDANHA, T.; FRAGA, M. E. Reduction of aflatoxins and deoxynivalenol on wheat grains (Triticum Aestivum) by gaseous ozone. In: SIMPÓSIO NACIONAL, 2., 2015, Lisboa. Promoção de uma alimentação saudável e segura. Qualidade Nutricional e Processamento Alimentar: livro de resumos. Lisboa: Instituto Nacional de Saúde Doutor Ricardo Jorge. 1 p. P 46, p. 88. SPASS 2015.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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7. |  | TROMBETE, F.; MINGUITA, A. P. da S.; PORTO, Y.; FREITAS-SILVA, O.; FREITAS-SÁ, D.; FREITAS, S.; CARVALHO, C. W. P. de; SALDANHA. T.; FRAGA, M. Chemical, technological and sensory properties of wheat grains (Triticum aestivum L) as affected by gaseous ozonation. International Journal of Food Properties, v. 19, n. 12, p. 2739-2749, 2016. Submetido sob o título da versão manuscrito enviada à biblioteca: Effect of gaseous ozonation on the technological, chemical and sensory properties of wheat grains (Triticum aestivum L).Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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8. |  | LOPES, L. A. R.; MARTINS, M. do C. de C. e; FARIAS, L. M. de; BRITO, A. K. da S.; LIMA, G. de M.; CARVALHO, V. B. L. de; PEREIRA, C. F. de C.; CONDE JÚNIOR, A. M.; SALDANHA, T.; ARÊAS, J. A. G.; SILVA, K. J. D. e; FROTA, K. de M. G. Cholesterol-Lowering and Liver-Protective Effects of Cooked and Germinated Mung Beans (Vigna radiata L.). Nutrients, v. 10, n. 821, p. 1-13, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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Registros recuperados : 8 | |
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