|
|
Registros recuperados : 6 | |
2. |  | REGE, J. E.; LEBBIE, S. H. The goat resources of Africa: origin, distribution and contribution to the national economies. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 927-931. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
3. |  | WILSON, R. T.; LEBBIE, S. H. B. Privatization, participation and paraprofessionals: new directions in disease control in developing countries. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 6., 1996, Beijing, China. Proceedings... Beijing, China: International Academic, 1996. v. 2, p. 705-716. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
4. |  | INDETIE, D.; KARIMI, S.; WANDERA, F.; LEBBIE, S.; MWAI, O. Phenotypic characterization of East African goats in Baringo district of Kenya. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 2, p. 950-951. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
5. |  | LEBBIE, S. H. B.; MUKASA-MUGERWA, E.; WILSON, R. T. Disease and reproductive wastage as constraints to small ruminant production in the tropics. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 6., 1996, Beijing, China. Proceedings... Beijing, China: International Academic, 1996. v. 2, p.727-734. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
Registros recuperados : 6 | |
|
|
Registros recuperados : 4 | |
3. |  | SIMÕES, M. G.; RABELO, J. G.; DOMINGUES, A. F. N.; OLIVEIRA, E. B.; FERREIRA, C. L. de L. F. Physicochemical properties of Butter cheese from Marajó manufactured with buffalo milk and cow milk. IOSR Journal Of Environmental Science, Toxicology And Food Technology, v. 5, n. 3, p. 83-88, Jul./Aug. 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: C - 0 |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
4. |  | SIMÕES, M. G.; DOMINGUES, A. F. N.; MACIEL, L. P.; RABELO, J. G.; OLIVEIRA, E. B. de; FERREIRA, C. L. de L. F. Efeito da adição de leite bovino ao leite de búfala nas diferentes características do queijo artesanal do Marajó, tipo creme. Revista do Instituto de Laticínios Cândido Tostes, Juiz de Fora, v. 68, n. 391, p. 32-40, mar./abr. 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|