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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Corte.
Data corrente:  02/10/1997
Data da última atualização:  30/09/2009
Autoria:  LAWRIE, R.A.(Ed.).
Afiliação:  University of Nottinglam. Department of Applied Biochemistry and Food Science (UK).
Título:  Developments in meat science - 5.
Ano de publicação:  1991
Fonte/Imprenta:  londfon, UK : Elsevier, 1991.
Volume:  v.5
Páginas:  295 p.
ISBN:  0-85166-534-X
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Reassessment of significant factors influencing carcase composition. The potential of meat from the goat. Muscle differentiation and meat quality. Development of texture in meat products through thermodynamic incompatibility. Marinaded meat.
Palavras-Chave:  Carcasses; Manimating; Meat texture; Quality; Textura de composicao de alimento.
Thesagro:  Alimento; Caprino; Carcaça; Carne; Carne Tratada; Qualidade.
Thesaurus Nal:  goats; meat composition.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Corte (CNPGC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPGC4113 - 1ADCLV - PP664.9L424d1999.00045v.5
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