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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Corte.
Data corrente:  02/10/1997
Data da última atualização:  30/09/2009
Autoria:  LAWRIE, R. A. (Ed.).
Afiliação:  University of Nottingham. Department of Applied Biochemistry and Food Science (UK).
Título:  Developments in meat science - 3.
Ano de publicação:  1984
Fonte/Imprenta:  London, UK: Elsevier, 1984.
Volume:  v.3
Páginas:  228 p.
ISBN:  0-85334-361-6
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  New and improved types of meat animals. Myofibrillar cytoskeletal proteins of vertebrates striated muscle. Pre-slaughter stunning. Packanging fresh meat. Irradiation preservation of meat and meat products. High pressure technology and meat quality. Contaminats in meat products.
Palavras-Chave:  Contamination; Processing; Quality; Slaughtering.
Thesagro:  Abate; Carne; Contaminação; Embalagem; Processamento; Qualidade.
Thesaurus Nal:  meat products; packaging.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Corte (CNPGC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPGC4112 - 1ADCLV - PP664.9L424d1999.00046v.3
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