Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
25/01/2018 |
Data da última atualização: |
25/01/2018 |
Autoria: |
ARTHUR, R. J.; LAWRENCE, A.; O'ROURKE, P. K. |
Título: |
Effect of subcutaneous fat thickness variations near the P2 position on pork carcass classification. |
Ano de publicação: |
1982 |
Fonte/Imprenta: |
Queensland Journal of Agricultural and Animal Sciences, v. 39, n. 1, p. 47-53, Jun. 1982. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Carcasses. |
Thesaurus Nal: |
Australia; Carcass composition; Pork; Queensland; Thickness. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00619naa a2200205 a 4500 001 2086326 005 2018-01-25 008 1982 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aARTHUR, R. J. 245 $aEffect of subcutaneous fat thickness variations near the P2 position on pork carcass classification. 260 $c1982 650 $aAustralia 650 $aCarcass composition 650 $aPork 650 $aQueensland 650 $aThickness 653 $aCarcasses 700 1 $aLAWRENCE, A. 700 1 $aO'ROURKE, P. K. 773 $tQueensland Journal of Agricultural and Animal Sciences$gv. 39, n. 1, p. 47-53, Jun. 1982.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|