Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Pantanal; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
Data corrente: |
12/01/1993 |
Data da última atualização: |
11/11/2013 |
Autoria: |
DAVIES, F. L.; LAW, B. A. (ed.). |
Título: |
Advances in the microbiology and biochemistry of cheese and fermented milk. |
Ano de publicação: |
1984 |
Fonte/Imprenta: |
London: Elsevier, 1984. |
Páginas: |
260 p. |
Descrição Física: |
il. |
ISBN: |
0-85334-287-3 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Milk coagulation and the development of cheese texture; Taxonomy and identification of bacteria important in cheese and fermented dairy products; The physiology and growth of dairy lactic-acid bacteria; The genetics of dairy lactic-acid bacteria; Bacteriophages of dairy lactic-acid bacteria; Flavour development in fermented milks; Flavour development in cheeses; The accelerated ripening of cheese; Non-sensory methods for cheese flavour assessment. |
Palavras-Chave: |
Cheese; Dairy microbiology; Derivado; Derivados; Derivative; Laticinios; Products. |
Thesagro: |
Ácido Lático; Bactéria; Bioquímica; Fermentação; Leite; Microbiologia; Queijo. |
Thesaurus Nal: |
biochemistry; fermentation; lactic acid; microbiology; milk. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |