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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | FONSECA, R. F.; MELO, C. C. B.; SANCHES, B. B. C. P.; BERTUCCI NETO, V.; FARINAS, C. S.; KWONG, Wu H. Modelling of solid-state fermentation over wide operational range for application in process optimization. The Canadian Journal of Chemical Engineering, v. 96, n. 8, p. 1723-1734, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | MACIEL, D. L.; VARGAS, J. A. C.; MEZZOMO, R.; GAMA, M. A. S. da; LEITE, L. C.; CASTRO, I. R. R. de; OLIVEIRA, L. R. S.; FARIAS, M. L. C.; LUZ, W. B. dos S.; ALVES, K. S. Physicochemical, nutritional, and sensory attributes of 1 Minas frescal cheese from grazing cows fed a supplement containing different levels of babassu coconut (Orbignya speciosa). International Dairy Journal, v. 127, 105176, 2022. Publicado online em: 1 set. 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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Registros recuperados : 1 | |
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