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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  16/08/1993
Data da última atualização:  17/01/2011
Autoria:  LORENZ, K. J.; KULP, K. (ed.).
Título:  Handbook of cereal science and technology.
Ano de publicação:  1991
Fonte/Imprenta:  New York: Marcel Dekker, 1991.
Páginas:  882 p.
ISBN:  0-8247-8358-1
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Flavor research: principles and techniques; Principles of enzymology for the food sciences; Low-temperature preservation of foods and living matter; Principles of food science; Food emulsions; Nutritional and safety aspects of food processing; Flavor research: recent advances; Computer-aided techniques in food technonology; Handbook of tropical foods; Antimicrobial in foods; Food constituents and food residues: their chromatographic determination; Aspatame: physiology and biochemistry; Handbook of vitamins: nutritional, biochemical, and clinical aspects; Starch conversion tecnhology; Food chemistry: second edition, revised and expanded; Sensory evaluation of food: statistical methods and procedures; Alternative sweeteners; Citrus fruits and their products: analysis and technology; Engineering properties of foods; Umami: a basic taste; Food biotechnology; Food texture: instrumental and sensory measurement; Seafoods and fish oils in human health and disease; Postharvest physiology of vegetables; Handbook of dietary fiber: an applied approaches; Food toxicology; Modern carbohydrate chemistry; Trace minerals in foods; Protein quality and the effects of processing; Adulteration of fruit Juice Beverages; Foodborne bacterial pathogens; Legumes: chemistry, technology, and human nutrition; Industrialization of indigenous fermented foods; International food regulation handbook: policy-science-law; Food additives; Safety of irradiated foods; Omega-3 fatty acids in health and disease; F... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Cereal crops; Food tecnology.
Thesagro:  Cereal; Produção; Tecnologia de Alimento.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agropecuária Oeste (CPAO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPUV2230 - 1ADCLV - --664.7L869h1993.02621
CPAO13721 - 1ADPLV - PP664.7L869h97.00356
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