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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
16/09/1996 |
Data da última atualização: |
13/03/2008 |
Autoria: |
CABRAL, N. T.; KIIHL, R. A. S.; ALMEIDA, L. A.; YORINORI, J. T. |
Título: |
Heranca da resistencia ao Diaporthe phaseolorum f. sp. meridionalis (cancro da haste da soja). |
Ano de publicação: |
1995 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIAO DE PESQUISA DE SOJA DA REGIAO CENTRAL DO BRASIL, 17., 1995, Goiania. Ata e resumos. Goiania: EMGOPA, 1995. |
Páginas: |
p.180-181. |
Série: |
(EMGOPA. Documentos, 28). |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Brasil; Diaporthe phaseolorum f; Disease; Fungus; meridionalis; Parana; Resistance; Soybean; sp. |
Thesagro: |
Doença; Fungo; Resistência; Soja. |
Thesaurus Nal: |
Brazil. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00934naa a2200337 a 4500 001 1456207 005 2008-03-13 008 1995 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCABRAL, N. T. 245 $aHeranca da resistencia ao Diaporthe phaseolorum f. sp. meridionalis (cancro da haste da soja). 260 $c1995 300 $ap.180-181. 490 $a(EMGOPA. Documentos, 28). 650 $aBrazil 650 $aDoença 650 $aFungo 650 $aResistência 650 $aSoja 653 $aBrasil 653 $aDiaporthe phaseolorum f 653 $aDisease 653 $aFungus 653 $ameridionalis 653 $aParana 653 $aResistance 653 $aSoybean 653 $asp 700 1 $aKIIHL, R. A. S. 700 1 $aALMEIDA, L. A. 700 1 $aYORINORI, J. T. 773 $tIn: REUNIAO DE PESQUISA DE SOJA DA REGIAO CENTRAL DO BRASIL, 17., 1995, Goiania. Ata e resumos. Goiania: EMGOPA, 1995.
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Status |
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![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Mandioca e Fruticultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpmf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
03/07/2014 |
Data da última atualização: |
25/05/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
DONEGÁ, M. A.; TESSMER, M. A.; MOOZ, E. D.; DALL ORTO, L. T. C.; SASAKI, F. F. C.; KLUGE, R. A. |
Afiliação: |
MATEUS AUGUSTO DONEGÁ, ESALQ; MAGDA ANDRÉIA TESSMER, ESALQ; EDINÉIA D MOOZ, ESALQ; LUIGI T. C. DALL ORTO, ESALQ; FABIANA FUMI CERQUEIRA SASAKI, CNPMF; RICARDO ALFREDO KLUGE, ESALQ. |
Título: |
Fresh cut yam stored under different temperatures. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
Horticultura Brasileira v. 31, n. 2, abr./ jun. 2013. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to evaluate the microbiological, physiological and qualitative changes in fresh cut yam (Dioscorea alata) stored at different temperatures. The experimental design was completely randomized in factorial scheme 4x4, with four storage temperatures (5, 10, 15 and 20ºC) and four evaluation periods (0, 3, 6 and 9 days after processing) with four replications. The microbiological analyzes were performed at 0, 3 and 9 days after processing. Fresh cut yam stored at 5ºC kept respiration rate, ethylene production at low levels similar to those found in yam not processed and stored at 20ºC. The weight loss, lightness and psicotrophic bacteria counting in fresh cut yam stored at 5ºC were kept within the trading patterns until the third day. |
Thesagro: |
Inhame; Microbiologia. |
Thesaurus NAL: |
Dioscorea alata; Microbiology; Yams. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01418naa a2200241 a 4500 001 1989778 005 2023-05-25 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aDONEGÁ, M. A. 245 $aFresh cut yam stored under different temperatures.$h[electronic resource] 260 $c2013 520 $aThe objective of this study was to evaluate the microbiological, physiological and qualitative changes in fresh cut yam (Dioscorea alata) stored at different temperatures. The experimental design was completely randomized in factorial scheme 4x4, with four storage temperatures (5, 10, 15 and 20ºC) and four evaluation periods (0, 3, 6 and 9 days after processing) with four replications. The microbiological analyzes were performed at 0, 3 and 9 days after processing. Fresh cut yam stored at 5ºC kept respiration rate, ethylene production at low levels similar to those found in yam not processed and stored at 20ºC. The weight loss, lightness and psicotrophic bacteria counting in fresh cut yam stored at 5ºC were kept within the trading patterns until the third day. 650 $aDioscorea alata 650 $aMicrobiology 650 $aYams 650 $aInhame 650 $aMicrobiologia 700 1 $aTESSMER, M. A. 700 1 $aMOOZ, E. D. 700 1 $aDALL ORTO, L. T. C. 700 1 $aSASAKI, F. F. C. 700 1 $aKLUGE, R. A. 773 $tHorticultura Brasileira$gv. 31, n. 2, abr./ jun. 2013.
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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