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Registros recuperados : 3 | |
2. |  | LIZADA, M. C. C.; AGRAVANTE, J. U.; NUEVO, P. A.; SERRANO, E. P.; KAWADA, K.; KITAGAWA, H.; MATSUI, T. Comparative morpho-anatomy and physiology of the banana and mango. Tokyo, Japan: Japan Scientific Societies Press, 1994. p.135-147 In: URITANI, I.; GARCIA, V. V.; MENDOZA, E. M. Postharvest biochemistry of plant food-materials in the tropics. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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3. |  | AGRAVANTE, J. U.; ESGUERRA, E. B.; PEPITO, M. F.; LIZADA, M. C. C.; MATSUI, T.; KAWADA, K.; KITAGAWA, H. Some biochemical changes in ethylene-and ethanol-treated banana. Tokyo, Japan: Japan Scientific Societies Press, 1994. p.149-163 In: URITANI, I.; GARCIA, V. V.; MENDOZA, E. M. Postharvest biochemistry of plant food-materials in the tropics. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | COELHO, E. F.; OLIVEIRA, F. das C.; NASCIMENTO, C. J. A. do; VASCONCELOS, L. F. L.; ARAÚJO, E. C. E. A cultura da manga sob diferentes regimes de profundidades do lençol freático em condições subúmidas. Revista Brasileira de Fruticultura, Jaboticabal, v. 24, n. 1, p. 96-100, abr. 2002.Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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Registros recuperados : 1 | |
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