Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves.
Data corrente:  12/01/2004
Data da última atualização:  14/06/2018
Autoria:  JUDGE, M. D.; ABERLE, E. D.; FORREST, J. C.; HEDRICK, H. B.; MERKEL, R. A.
Título:  Principles of meat science.
Edição:  2.ed.
Ano de publicação:  1989
Fonte/Imprenta:  Iowa: Kendall / Hunt Publishing, 1989.
Páginas:  351 p.
ISBN:  0-8403-4827-4
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Meat as a food; Muscle and associated tissues; Structure and composition of muscle and associated tissues; Growth and development of carcass tissues; The mechanism of muscle contraction; Meat science; Conversion of muscle to meat and development of meat quality; Properties of fresh meat; Principles of meat processing; Microbiology, deterioration and contamination of meat; Storage and preservation of meat; Retail meat merchandising; Meat for food service; Palatability and cookery of meat; Nutritive value of meat; Meat inspection; Meat grading and evaluation; By-products of the meat industry.
Palavras-Chave:  Composição.
Thesagro:  Carne; Refrigeração; Valor Nutritivo.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Suínos e Aves (CNPSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSA14079 - 1ADDLV - PP664.902P9571994.03801
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional