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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
09/07/2018 |
Data da última atualização: |
09/07/2018 |
Autoria: |
JUDGE, M. D.; MARTIN, T. G.; OUTHOUSE, J. B. |
Título: |
Prediction of carcass composition of ewe and wether lambs from carcass weights and measurements. |
Ano de publicação: |
1966 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Animal Science, v. 25, n. 1, p. 92-95, Feb. 1966. |
DOI: |
https://doi.org/10.2527/jas1966.25192x |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Abstract: Data on 23 ewe and 28 wether lamb carcasses have shown that relatively simple determinations can be used to estimate percent edible portion of the carcass. Prediction equations using the mean of three fat thickness measurements over the longissimus dorsi muscle, kidney and kidney fat weight, and chilled carcass weight were developed. For ewe, wether and combined groups of carcasses, the multiple correlation coefficients were 0.77, 0.85 and 0.77, respectively; the standard errors of estimate were 2.67, 2.54 and 2.83%, respectively. |
Thesaurus Nal: |
Carcass composition; Carcass weight; Ewes; Lambs; Sheep. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 01179naa a2200217 a 4500 001 2093089 005 2018-07-09 008 1966 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.2527/jas1966.25192x$2DOI 100 1 $aJUDGE, M. D. 245 $aPrediction of carcass composition of ewe and wether lambs from carcass weights and measurements. 260 $c1966 520 $aAbstract: Data on 23 ewe and 28 wether lamb carcasses have shown that relatively simple determinations can be used to estimate percent edible portion of the carcass. Prediction equations using the mean of three fat thickness measurements over the longissimus dorsi muscle, kidney and kidney fat weight, and chilled carcass weight were developed. For ewe, wether and combined groups of carcasses, the multiple correlation coefficients were 0.77, 0.85 and 0.77, respectively; the standard errors of estimate were 2.67, 2.54 and 2.83%, respectively. 650 $aCarcass composition 650 $aCarcass weight 650 $aEwes 650 $aLambs 650 $aSheep 700 1 $aMARTIN, T. G. 700 1 $aOUTHOUSE, J. B. 773 $tJournal of Animal Science$gv. 25, n. 1, p. 92-95, Feb. 1966.
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja; Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
08/07/2005 |
Data da última atualização: |
22/05/2006 |
Autoria: |
COSTAMILAN, L. M.; SCHEEREN, P. L.; DOTTO, S. R.; BRUNETTA, D.; CAMPOS, L. A. C. |
Título: |
Reação a oídio de genótipos de trigo em experimentação no Paraná, safra 2004. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO DA COMISSÃO CENTRO-SUL BRASILEIRA DE PESQUISA DE TRIGO E TRITICALE, 20., 2005, Londrina. Ata e resumos. Londrina: Embrapa Soja, 2005. |
Páginas: |
p.290-293. |
Série: |
(Embrapa Soja. Documentos, 252). |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Doença de Planta; Trigo. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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