Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
09/09/1996 |
Data da última atualização: |
27/12/2013 |
Autoria: |
JONES, S. D. M.; ROBERTSON, W. M.; PRICE, M. A.; COUPLAND, T. |
Título: |
The prediction of saleable meat yield in lamb carcasses. |
Ano de publicação: |
1996 |
Fonte/Imprenta: |
Canadian Journal of Animal Science, v.76, n.1, p.49-53, 1996. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The present study was conducted to validate these methods for predicting saleable meat yield rather than dissected lean yield, under commercial abattoir conditions. |
Palavras-Chave: |
Carcass; Composicao; Composition; Fat; Grau; Lamb; Probe; Prova. |
Thesagro: |
Carcaça; Cordeiro; Gordura; Grade. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |