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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Tabuleiros Costeiros.
Data corrente:  26/01/2016
Data da última atualização:  26/01/2018
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Autoria:  JIMENEZ, H. J.; MARTINS, L. S. S.; MONTARROYOS, A. V. V.; SILVA JUNIOR, J. F. da; ALZATE MARIN, A. L.; MORAES FILHO, R. M.
Afiliação:  JOSUE FRANCISCO DA SILVA JUNIOR, CPATC.
Título:  Genetic diversity of the Neotropical tree Hancornia speciosa Gomes in natural populations in Northeastern Brazil.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Genetics and Molecular Research, Ribeirão Preto, v. 14, n. 4, p. 17749-1775, 2015.
Idioma:  Português
Thesagro:  Fruta tropical; Genética; Mangaba.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/137762/1/Josue.gmr7372.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPATC24384 - 1UPCAP - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  27/11/2014
Data da última atualização:  01/12/2014
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  KOYAMA, R.; BORGES, W. F.; BARROS, L. G.; HUSSAIN, I.; YAMAMOTO, L. Y.; COLOMBO, R. C.; ROBERTO, S. R.; SOUZA, R. T. de.
Afiliação:  REGINALDO TEODORO DE SOUZA, CNPUV.
Título:  Timing and abscisic acid concentration enhancing color of seedless grapes.
Ano de publicação:  2014
Fonte/Imprenta:  In: WORLD CONGRESS OF VINE AND WINE, 37., 2014, Mendonza, Argentina. Abstracts... Mendonza: International Organisation of Vine and Wine, 2014.
Páginas:  2 p.
Idioma:  Inglês
Notas:  Resumo expandido.
Conteúdo:  The objective of this study was to evaluate the effect of timing and concentrations of S-ABA, aiming to intensify the color of 'Clone 21' berries. The experiment was conducted in a vineyard grown in a trellis, located in Marialva PR, Brazil, The trial was conducted on two consecutive seasons 2013 and 2014. A randomized block design was used with four replications and five treatments: control; S-ABA 200 mg L-1 7 days after veraison (DAV); S-ABA 400 mg L-1 at 7 DAV; S-ABA 200 mg L-1 at 7 DAV + S-ABA 200 mg L-1 at 15 days after the first application (DAFA); and S-ABA 400 mg L-1 at 7 DAV + 400 mg L-1 at 15 DAV. The variables studied were weight and diameter of berries, weight and length of bunches, and skin anthocyanins concentration. There was no significant difference between treatments regarding the weight and diameter of the berries, as well as the weight and width of bunches. However, exogenous application of S-ABA significantly increased the grape skin concentration of anthocyannins, independent of concentration and timing of application, and that treatment with two applications of 400 mg L-1 of S-ABA (7 DAV + 15 DAFA) resulted in higher average.
Palavras-Chave:  Anthocyanin; Uva sem semente; Vinhedo.
Thesagro:  Antocianina; Cor; Genética; Qualidade; Uva; Variedade; Viticultura.
Thesaurus NAL:  abscisic acid; Grapes; Viticulture.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/112457/1/Reginaldo-2014-371.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Uva e Vinho (CNPUV)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPUV15510 - 1UPCAA - DD
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