BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSKERRITT, J. H.; JANES, P. W. Disulphide-bonded 'gel protein' aggregates in barley: quality-related differences in composition and reductive dissociation. Journal of Cereal Science, v. 16, n. 3, p. 1219-235, 1992.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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2.Imagem marcado/desmarcadoJANES, P. W.; SKERRITT, J. H. High performance liquid chromatography of barley proteins: relactive quantities of hordein fractions correlate with malt extract. Journal of the Institute of Brewing, London, v. 99, n. 1, p. 77-84, Jan./feb. 1993.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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1.Imagem marcado/desmarcadoPENTEADO, A. L.; LEITÃO, M. F. F. Detecção de Listeria spp. e Salmonella spp. em superfícies de melão (Cucumis melo), melancia (Citrullus vulgaris) e mamão (Carica papaya), pelo método imunoenzimático TECRA VIA e procedimentos de cultura. Higiene Alimentar, São Paulo, v. 23, n. 172/173, p. 130-135, maio/jun. 2009.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 3
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.
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