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Registros recuperados : 5 | |
3. |  | GUIMARAES, I. S. de S.; JAEGER, L. M. F.; BATISTA, F. A. S. Urucum III: teor de bixina em variedades dos estados da Bahia, Ceara, Espirito Santo, Paraiba, Sao Paulo, e Rio de Janeiro. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIENCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 10., 1988, Sao Paulo Resumos... Sao Paulo: SBCTA, 1987. p. 16. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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5. |  | FIGUEIREDO, R.; CORREA, M. M.; SALVADOR, L.; JAEGER, L. M.; NUTTI, M. R.; CARVALHO, J. L. V.; DEL PELOSO, M. J.; WATANABE, E.; FREITAS, S. C. Assessment of iron and zinc retention in varieties of common beans (Phaseolus vulgaris, L. ) after cooking process. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, 14., 2008, Shanghai, China. Abstracts. Shangai: Chinese Institute of Food Science and Technology, 2008. p. 682. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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Registros recuperados : 5 | |
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Registros recuperados : 8 | |
Registros recuperados : 8 | |
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