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| Registros recuperados : 11 | |
| 6. |  | MASCARIN, G. M.; KOBORI, N. N.; COLEMAN, J. J.; JACKSON, M. A. Impact of osmotic stress on production, morphology, and fitness of Beauveria bassiana blastospores. Applied Microbiology and Biotechnology, v. 107, n. 15, p. 4815-4831, 2023.| Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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| 7. |  | MASCARIN, G. M.; JACKSON, M. A.; BEHLE, R. W.; KOBORI, N. N.; DELALIBERA JÚNIOR, I. Improved shelf life of dried Beauveria bassiana blastospores using convective drying and active packaging processes. Applied Microbiology and Biotechnology, Berlin, v. 100, n. 19, p. 8359-8370, Oct. 2016. Published online: 20 May 2016.| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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| 8. |  | MASCARIN, G. M.; KOBORI, N. N.; JACKSON, M. A.; DUNLAP, C. A.; DELALIBERA JUNIOR, I. Nitrogen sources affect productivity, desiccation tolerance and storage stability of Beauveria bassiana blastospores. Journal of Applied Microbiology, v. 124, n. 3, p. 810-820, 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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| 9. |  | MORALES-REYES, C.; MASCARIN, G. M.; JACKSON, M. A.; HALL, D.; SANCHEZ-PENA, S. R.; ARTHURS, S. P. Comparison of aerial conidia and blastospores from two entomopathogenic fungi against Diaphorina citri (Hemiptera: Liviidae) under laboratory and greenhouse conditions. Biocontrol Science and Technology, v. 28, n. 8, p. 737-749, 2018.| Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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| 10. |  | MASCARIN, G. M.; JACKSON, M. A.; KOBORI, N. N.; BEHLE, R. W.; DUNLAP, C. A.; DELALIBERA JÚNIOR, I. Glucose concentration alters dissolved oxygen levels in liquid cultures of Beauveria bassiana and affects formation and bioefficacy of blastospores. Applied Microbiology and Biotechnology, Berlin, v. 99, n. 16, p. 6653-6665, Aug. 2015. Publicado online: 07 May 2015.| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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| 11. |  | MASCARIN, G. M.; KOBORI, N. N.; VITAL, R. C. de J.; JACKSON, M. A.; QUINTELA, E. D. Production of microsclerotia by Brazilian strains of Metarhizium spp. using submerged liquid culture fermentation. World Journal of Microbiology & Biotechnology, Oxford, v. 30, n. 5, p. 1583-1590, May 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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| Registros recuperados : 11 | |
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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | CRUZ, J. N.; SILVA, S. G.; BEZERRA, F. W. F.; FERREIRA, O. O.; REGO, J. de A. R. do; OLIVEIRA, M. E. C.; PEREIRA, D. S.; SOUZA FILHO, A. P. da S.; ANDRADE, E. H. de A.; OLIVEIRA, M. S. de. Síntese orgânica, inorgânica e de nanomateriais assistida por micro-ondas: uma mini revisão. In: RIBEIRO, J. C.; SANTOS, C. A. dos (Org.). As Ciências Exatas e da Terra no Século XXI 2. Ponta Grossa: Atena, 2019. Cap. 12, p. 123-131.| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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