|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | METRAUX, J. P.; SIGNER, H.; RYALS, J.; WARD, E.; WISS-BENZ, M.; GAUDIN, J.; RASCHDORF, K.; SCHMID, E.; BLUM, W.; INVERARDI, B. Increase in salicylic acid at the onset of systemic acquired resistance in cucumber. Science, v. 250, p. 1004-1006, 1990. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental. |
|   |
2. |  | PLIKAT, U.; VOSHOL, H.; DANGENDORF, Y.; WIEDMANN, B.; DEVAY, P.; MÜLLER, D.; WIRTH, U.; SZUSTAKOWSKI, J.; CHIM, GUNG-WEI.; INVERARDI, B.; PUYANG, X.; BROWN, K.; KAMP, H.; HOVING, S.; RUCHTI, A.; BRENDLEN, N.; PETERSON, R.; BUCO, J.; OOSTRUM, J. van; PEITSCH, M. C. From proteomics to systems biology of bacterial pathogens: approaches, tools, and applications. Proteomics, v. 7, n. 6, p. 992-1003, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
|
Registros recuperados : 8 | |
2. |  | DAMS, R. I.; FREITAS, I. B. F.; SANTAELLA, S. T.; KUCEK, L. A.; ANGENENT, L. T.; LEITAO, R. C. Caproic acid production by chain elongation in mixed culture fermentation from domestic and granular sludge in batch experiments. In: CONGRESSO LATINO AMERICANO DA SOCIEDADE AMERICANA DE BIOTECNOLOGIA AMBIENTAL E ALGAL - SOLABIAA, 4., 2015, Florianópolis. Anais... Florianópolis: SOLABIAA, 2015. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
3. |  | DAMS, R. I.; FREITAS, I. B. F.; SANTAELLA, S. T.; KUCEK, L. A.; ANGENENT, L. T.; LEITAO, R. C. Caproic acid production by chain elongation using different fermentation conditions. In: WORLD CONGRESS ON ANAEROBIC DIGESTION, 14., 2015, Viña del Mar. Anais... Viña del Mar: The International Water Association, 2015. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
5. |  | LEITAO, R. C.; GEHRING, T. A.; CAVALCANTE, W. de A.; FREITAS, I. B. F.; COLARES, A. S.; HAANDEL, A. C. van; ANGENENT, L. T.; SANTAELLA, S. T. Produção biológica de ácido caproico em um reator em escala de laboratório. Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2017. 6 p. (Embrapa Agroindústria Tropical. Comunicado técnico, 229).Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
6. |  | DAMS, R. I.; VIANA, M. B. V.; GUILHERME, A. A.; SILVA, C. M.; SANTOS, A. B. dos; ANGENENT, L. T.; SANTAELLA, S. T.; LEITAO, R. C. Production of medium-chain carboxylic acids by anaerobic fermentation of glycerol using a bioaugmented open culture. Biomass and Bioenergy, v. 118, p. 1-7, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
7. |  | CAVALCANTE, W. A.; GEHRING, T. A.; SANTAELLA, S. T.; FREITAS, I. B. F.; ANGENENT, L. T.; VAN HAANDEL, A. C.; LEITAO, R. C. Upgrading sugarcane biorefineries: Acetate addition allows for conversion of fermented sugarcane molasses into high-value medium chain carboxylic acids. Journal of Environmental Chemical Engineering, v. 8, n.2, p. 103649, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
8. |  | MEDERO, R. I. D.; GUILHERME, A. de A.; VIANA, M. B.; FREITAS, I. B. F.; CAVALCANTE, W. de A.; GEHRING, T. A.; SANTAELLA, S. T.; HAANDEL, A. van; ANGENENT, L.; LEITAO, R. C. Determinação do potencial de produção biológica de ácido caproico. Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2016. 4 p. (Embrapa Agroindústria Tropical. Comunicado Técnico, 222).Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
Registros recuperados : 8 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|