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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
21/06/2017 |
Data da última atualização: |
31/08/2020 |
Tipo da produção científica: |
Folder/Folheto/Cartilha |
Autoria: |
BRIGIDA, A. I. S. |
Afiliação: |
ANA IRAIDY SANTA BRIGIDA, CTAA. |
Título: |
Hidrolisado proteico de tilápia em pó. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Rio de Janeiro: Embrapa Agroindústria de Alimentos, 2017. |
Páginas: |
2 f. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Equipe técnica: Ana Iraidy Santa Brígida, Angela Aparecida Lemos, Caroline Mellinger-Silva, Flávia dos Santos Gomes, Marília Penteado Stephan, Regina Isabel Nogueira, Sidinéa Cordeiro de Freitas. Layouy: Marcos Moulin e André Gomes. |
Thesagro: |
Tecnologia de Alimento; Tilápia. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/160939/1/FOLHETO-HIDROLISADO-CURVAS.pdf
|
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Registro |
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Status |
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![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Pecuária Sudeste. Para informações adicionais entre em contato com cppse.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
17/08/2009 |
Data da última atualização: |
14/03/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
SOUZA, G. B. D.; NOGUEIRA, A. R. de A.; SANTO, V. R. D.; PICCHI, C. M. C.; GUIMARAES, E. da S.; BARIONI JUNIOR, W. |
Afiliação: |
GILBERTO BATISTA DE SOUZA, CPPSE; ANA RITA DE ARAUJO NOGUEIRA, CPPSE; VICTOR ROGERIO DEL SANTO, CPPSE; CRISTINA MARIA CIRINO PICCHI, CPPSE; EDILSON DA SILVA GUIMARAES, CPPSE; WALDOMIRO BARIONI JUNIOR, CPPSE. |
Título: |
Proficiency testing of animal nutrition laboratories. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Accreditation and Quality Assurance, v. 14, n. 8-9, p. 455-460, 2009. |
DOI: |
10.1007/s00769-009-0562-3 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The Embrapa Cattle-Southeast research unit conducts a program to compare the results provided by laboratories that perform animal feed analyses. Fifty-two laboratories, representing all the Brazilian regions, have participated in the program. The assays included are those normally carried out by animal nutrition laboratories on animal feed and mineral supplements, a total of 22 different analyses. Four rounds of the program are performed annually. Each package provided to the laboratories for testing contains three kinds of animal feed (three each of forage and commercial feed), along with three mineral supplements. For the evaluation of assigned values and standard deviation, the median and robust standard deviation of the participants? results are used. This paper reports the experience in coordinating the Brazilian interlaboratory comparison exercise. |
Palavras-Chave: |
Inter laboratory comparisons; Proviciency testing. |
Thesaurus NAL: |
animal production. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
Marc: |
LEADER 01573naa a2200229 a 4500 001 1256808 005 2023-03-14 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1007/s00769-009-0562-3$2DOI 100 1 $aSOUZA, G. B. D. 245 $aProficiency testing of animal nutrition laboratories.$h[electronic resource] 260 $c2009 520 $aThe Embrapa Cattle-Southeast research unit conducts a program to compare the results provided by laboratories that perform animal feed analyses. Fifty-two laboratories, representing all the Brazilian regions, have participated in the program. The assays included are those normally carried out by animal nutrition laboratories on animal feed and mineral supplements, a total of 22 different analyses. Four rounds of the program are performed annually. Each package provided to the laboratories for testing contains three kinds of animal feed (three each of forage and commercial feed), along with three mineral supplements. For the evaluation of assigned values and standard deviation, the median and robust standard deviation of the participants? results are used. This paper reports the experience in coordinating the Brazilian interlaboratory comparison exercise. 650 $aanimal production 653 $aInter laboratory comparisons 653 $aProviciency testing 700 1 $aNOGUEIRA, A. R. de A. 700 1 $aSANTO, V. R. D. 700 1 $aPICCHI, C. M. C. 700 1 $aGUIMARAES, E. da S. 700 1 $aBARIONI JUNIOR, W. 773 $tAccreditation and Quality Assurance$gv. 14, n. 8-9, p. 455-460, 2009.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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