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Registros recuperados : 2 | |
1. | | HYODO, F.; TAYASU, I.; KONATÉ, S.; TONDOH, J. E.; LAVELLE, P.; WADA, E. Gradual enrichment of 15N with humification of diets in a belowground food web: relationship between 15N and diet age determined using 14C. In: INTERNATIONAL COLLOQUIUM ON SOIL ZOOLOGY, 15; INTERNATIONAL COLLOQUIUM ON APTERYGOTA, 12., 2008, Curitiba. Biodiversity, conservation and sustainabele management of soil animal: abstracts. Colombo: Embrapa Florestas. Editors: George Gardner Brown; Klaus Dieter Sautter; Renato Marques; Amarildo Pasini. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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2. | | TAYASU, I.; HYODO, F.; KONATÉ, S.; TONDOH, J. E.; LAVELLE, P. Feeding group diversity of soil macrofauna (termites and earthworms) in the Lamto reserve in Ivory Coast. In: INTERNATIONAL COLLOQUIUM ON SOIL ZOOLOGY, 15; INTERNATIONAL COLLOQUIUM ON APTERYGOTA, 12., 2008, Curitiba. Biodiversity, conservation and sustainabele management of soil animal: abstracts. Colombo: Embrapa Florestas. Editors: George Gardner Brown; Klaus Dieter Sautter; Renato Marques; Amarildo Pasini. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
07/01/2020 |
Data da última atualização: |
07/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
MENDES, A. H. DE L.; DIONISIO, A. P.; MOURA, C. F. H.; ABREU, F. A. P. de; PINTO, C. O.; GARRUTI, D. dos S.; ARAUJO, I. M. da S. |
Afiliação: |
ANA HÉRICA DE LIMA MENDES, Instituto Federal do Ceará (IFCE), Limoeiro do Norte; ANA PAULA DIONISIO, CNPAT; CARLOS FARLEY HERBSTER MOURA, CNPAT; FERNANDO ANTONIO PINTO DE ABREU, CNPAT; CLAUDIA OLIVEIRA PINTO, CNPGL; DEBORAH DOS SANTOS GARRUTI, CNPAT; IDILA MARIA DA SILVA ARAUJO, CNPAT. |
Título: |
Sensory acceptance and characterization of yoghurt supplemented with yacon syrup and cashew apple extract as a source of bioactive compounds. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Journal of Food Technology, Campinas, v. 22, artigo e2018153, 11 p. 2019. |
DOI: |
https://doi.org/10.1590/1981-6723.15318 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Prebiótico; Produtos lácteos. |
Thesagro: |
Anacardium Occidentale. |
Thesaurus NAL: |
Anacardium; Dairy products; Smallanthus sonchifolius. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/208295/1/ART19110.pdf
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Marc: |
LEADER 00920naa a2200265 a 4500 001 2118310 005 2020-01-07 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1590/1981-6723.15318$2DOI 100 1 $aMENDES, A. H. DE L. 245 $aSensory acceptance and characterization of yoghurt supplemented with yacon syrup and cashew apple extract as a source of bioactive compounds.$h[electronic resource] 260 $c2019 650 $aAnacardium 650 $aDairy products 650 $aSmallanthus sonchifolius 650 $aAnacardium Occidentale 653 $aPrebiótico 653 $aProdutos lácteos 700 1 $aDIONISIO, A. P. 700 1 $aMOURA, C. F. H. 700 1 $aABREU, F. A. P. de 700 1 $aPINTO, C. O. 700 1 $aGARRUTI, D. dos S. 700 1 $aARAUJO, I. M. da S. 773 $tBrazilian Journal of Food Technology, Campinas$gv. 22, artigo e2018153, 11 p. 2019.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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