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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoCHING-LI, P.; KUNG-HUNG, K. The production of wheat pollen embryo and the influence of some factors o its frequency of induction. In: SYMPOSIUM ON PLANT TISSUE CULTURE, Peking, May 1978. Proceedings, p. 133-144, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Trigo.

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2.Imagem marcado/desmarcadoCARVALHO, L. M. de; BENDA, N. D.; VAUGHAN, M. M.; CABRERA, A. R.; HUNG, K.; COX, T.; ABDO, Z.; ALLEN, L. H.; TEAL, P. E. A. Mi-1-mediated nematode resistance in tomatoes is broken by short-term heat stress but recovers over time. Journal of Nematology, v. 47, n. 2, p. 133-140, June, 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Tabuleiros Costeiros.

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Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação; Embrapa Pecuária Sudeste.
Data corrente:  13/09/2021
Data da última atualização:  10/06/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 2
Autoria:  FORATO, L. A.; BERNARDES FILHO, R.; COLNAGO, L. A.; NASSU, R. T.
Afiliação:  LUCIMARA APARECIDA FORATO, CNPDIA; RUBENS BERNARDES FILHO, CNPDIA; LUIZ ALBERTO COLNAGO, CNPDIA; RENATA TIEKO NASSU, CPPSE.
Título:  Active edible coatings in meat.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  CAB Reviews, v. 16, n. 038, 2021.
Páginas:  1 - 9
DOI:  10.1079/PAVSNNR202116038
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Meat is a perishable product due to its protein and high-water activity (Aw) and is thus prone to microbial and oxidative processes, which lead to spoilage and undesirable changes in meat physicochemical characteristics. Edible coatings, combined with antioxidant and antimicrobial substances, have been used to improve meat shelf life by creating an oxygen barrier against lipid oxidation, acting as an antimicrobial agent, and to keep meat color. Here, we reviewed the use of active edible coatings and their effects on physicochemical and sensory characteristics of chicken, pork, beef, lamb meat, and fish.
Palavras-Chave:  Active packaging; Muscle foods; Protein.
Thesaurus NAL:  Antimicrobial packaging; Antioxidants; Polysaccharides.
Categoria do assunto:  --
Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPDIA17824 - 1UPCAP - DDPROCI.21/762021/77
CPPSE25421 - 1UPCAP - DDPROCI-2021.00133FOR2021.00152
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