Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
07/04/1999 |
Data da última atualização: |
29/03/2017 |
Autoria: |
HUISINGH, D.; HUISINGH, J. |
Título: |
Factor infleuncing the toxicity of heavy metals in food. |
Ano de publicação: |
1974 |
Fonte/Imprenta: |
Ecology of Food and Nutrition, v.3, n.4, p.263-272. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Food; Toxic. |
Thesagro: |
Alimento; Meio Ambiente; Metal; Tóxico. |
Thesaurus Nal: |
environment. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00514naa a2200205 a 4500 001 1795057 005 2017-03-29 008 1974 bl --- 0-- u #d 100 1 $aHUISINGH, D. 245 $aFactor infleuncing the toxicity of heavy metals in food. 260 $c1974 650 $aenvironment 650 $aAlimento 650 $aMeio Ambiente 650 $aMetal 650 $aTóxico 653 $aFood 653 $aToxic 700 1 $aHUISINGH, J. 773 $tEcology of Food and Nutrition$gv.3, n.4, p.263-272.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
|