|
|
Registros recuperados : 7 | |
3. |  | HUBER, T. A.; AGARWAL, A. K.; KEISTER, D. L. Extracellular polusaccharide composition, ex planta nitrogenase activity, and DNA homology in Rhizobium japonicum. Journal of Bacteriology, Washington, v. 158, n. 3, p. 1168-1171, Jun. 1984. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|   |
4. |  | THEURER, B.; WU, Z.; SWINGLE, S.; HUBER, T.; WANDERLEY, R.; POORE, M.; OLIVEIRA, J. S. e. Steam-flaking sorghum grain improves diet digestibilities and net energy lactation (NEL). Logan: Utah State University, 1991. In: AMERICAN DAIRY SCIENCE ASSOCIATION, 1991, Logan. Annual Meeting. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|   |
5. |  | TAGARI, H.; WEBB JUNIOR, K.; THEURER, B.; HUBER, T.; DEYUONG, D.; CUNEO, P.; SANTOS, J. E. P.; SIMAS, J.; SADIK, M.; ALIO, A.; LOZANO, O.; DELGADO-ELORDUY, A.; NUSSIO, L.; NUSSIO, C. M. B.; SANTOS, F. Portal drained visceral flux, hepatic metabolism, and mammary uptake of free and peptide-bound amino acids and milk amino acid output in dairy cows fed diets containing corn grain steam flaked at 360 orsteam rolled at 490 g/L. Journal of Dairy Science, v.87, n.2, p.413-430, 2004. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
6. |  | TAGARI, H.; WEBB, K.; THERER, B.; HUBER, T.; CUNEO, P.; DEYOUNG, D.; DELGADO-ELORDUY, A.; SADIK, M.; ALIO, A.; LOZANO, O.; SIMAS, J.; NUSSIO, C. M. B.; PU, P.; SANTOS, F.; SANTOS, J. Portal-drained visceral flux (PDVF) and mammary uptake (MU) of free (FAA) and peptide-bound amino acids (PBAA) in lactating cows fed diets containing steam flaked (SFS) or dry rolled (RDS) sorghum. Journal of Animal Science, v.78, (suppl. 1), p.267, 2000. 1121. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
7. |  | TAGARI, H.; WEBB, K.; THERER, B.; HUBER, T.; CUNEO, P.; DEYOUNG, D.; DELGADO-ELORDUY, A.; SADIK, M.; ALIO, A.; LOZANO, O.; SIMAS, J.; NUSSIO, C. M. B.; PU, P.; SANTOS, F.; SANTOS, J. Portal-drained visceral (PDVF) flux and mammary uptake (MU) of free (FAA) and peptide-bound amino acids (PBAA) in lactating cows fed diets containing steam flaked corn (SF) at 360 or 490 g/l. Journal of Animal Science, v.78, (suppl. 1), p.267, 2000. 1120. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
Registros recuperados : 7 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. |  | SARAIVA, B. F.; CONCEIÇÃO, V. B.; HONÓRIO, N. T. de B. S.; FRANK, H. O.; SILVA, L. P. da; SILVA, M. R.; CASTRO, K. N. de C.; RIBEIRO, J. B. Detecção de patógenos por PCR em DNA total de Queijos Minas Artesanal e Coalho feitos de leite cru. In: WORKSHOP DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA GADO DE LEITE, 28., 2023, Juiz de Fora. Anais... Juiz de Fora: Embrapa Gado de Leite, 2024. p. 36-41. (Embrapa Gado de Leite. Eventos Técnicos & Científicos, 1). Pibic/Fapemig.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
2. |  | SILVA, M. R.; RIBEIRO, J. B.; SOUZA, G. N. de; CASTRO, K. N. de C.; FRANK, H. O.; ARAUJO, F. R.; LEMOS, E. R. S. de; MIAGOSTOVICH, M. P.; CANTELL, C. P.; JESUS, J. F. de; GUIMARÃES, R. J. de P. S. e; HÚNGARO, H. M.; FARIA, L. S. de; GONÇALVES, A. G.; CONCEIÇÃO, V. B.; BOHNENBERGER, S. G. de A.; CASTRO, F. de F. A. de; PAULINO, T. de O.; SOARES FILHO, P. M.; FONSECA JÚNIOR, A. A.; SOUZA, P. G. de; PETTAN-BREWER, C. Possíveis riscos microbiológicos do consumo de queijos artesanais feitos de leite cru. In: COSTA, F. F.; HÚNGARO, H. M.; SILVA, J. P. S. S. da; RODARTE, M. P.; SILVA, P. H. D. da (org.). Gestão, qualidade e inovações tecnológicas: produções acadêmicas em ciência e tecnologia do leite e derivados. Juiz de Fora: Editar, 2024. v. 2. p. 185-203.Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte; Embrapa Gado de Leite. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|